Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVOĐENJA U ZADRU

Umirovljenik odbio kavu s premijerom: 'Ako dođe u Zadar, idem s Hrvojem Vrkićem koji je također priveden'

Zadar: Priveden zbog  komentara o premijeru objavljenom na Facebook profilu
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
26.01.2022.
u 10:20

– Na kavu s premijerom ne idem, ne dolazim u Zagreb, a Andrej Plenković može samo doći u Zadar – rekao je Mladen Ćustić nakon što je njega i Hrvoja Vrkića premijer Plenković pozvao na kavu

Nakon što je Mladen Ćustić (72) priveden jer je na Facebooku napisao da premijera Andreja Plenkovića treba dočekati trulim jajima, a Hrvoje Vrkić (49) da je pavijan, predsjednik Vlade ih je pozvao na kavu da ga bolje upoznaju. 

– Na kavu s premijerom ne idem, ne dolazim u Zagreb, a Andrej Plenković može samo doći u Zadar – rekao je Ćustić za 24 sata koji je i sam zatečen premijerovim pozivom. 

Njemu je podrška stigla sa svih strana, a mobitel mu zvoni cijeli dan. 

– Mene nitko ne može promijeniti, mene i moje mišljenje, premijer može samo promijeniti svoju politiku. E, to bi već bilo nešto – rekao je Ćustić. Iznenadio ga je zakon iz 1977. godine prema kojem je kažnjen. 

– Nek' mijenja zakon, pa ovo je još iz doba Jugoslavije kad nije ni bilo društvenih mreža, nitko nije tada ni imao kompjuter. Meni taman stiže moj s popravka, pa ću sve pročitati što nisam vidio zadnjih dana i odgovarati – dodaje. 

Ako poziv od premijera za kavu stigne i na mobitel, otići će, ali pod jedinom uvjetom. 

– Ako se pojavi u Zadru, dolazim s Hrvoje Vrkićem, nas dvojica smo skupa završili u pritvoru, red je da budemo i dalje skupa – rekao je Ćustić. 

VIDEO Policija privela 72-godišnjaka zbog komentara o Plenkoviću: "Treba ga dočekati pokvarenim jajima"

Komentara 5

VI
vidum
18:54 26.01.2022.

Samo netko kao što je Plenković, može misliti da hrvatske branitelje može kupiti za jednu kavu. Ovo je uvreda svim PRAVIM hrvatskim braniteljima.

Avatar Cohen
Cohen
13:20 26.01.2022.

Dočekao svojih pet minuta, zahvaljujući medijima. Zašto Plenković poziva kritičare na kavu?Promašeno. Populistički. Gubitak vremena. Kritičari neće promijeniti stajalište. Bolje da analizira kritike i izvuče poruke.

SO
Sonja1337
11:49 26.01.2022.

Hrvoje Vrkicu ,vidis kako si ti bistar kako ti znas da se i majmunu cini da su ssvi iza resetke a da on nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije