Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVOĐENJA U ZADRU
Povratak na članak

Umirovljenik odbio kavu s premijerom: 'Ako dođe u Zadar, idem s Hrvojem Vrkićem koji je također priveden'

– Na kavu s premijerom ne idem, ne dolazim u Zagreb, a Andrej Plenković može samo doći u Zadar – rekao je Mladen Ćustić nakon što je njega i Hrvoja Vrkića premijer Plenković pozvao na kavu

Komentari 5

VI
vidum
18:54 26.01.2022.

Samo netko kao što je Plenković, može misliti da hrvatske branitelje može kupiti za jednu kavu. Ovo je uvreda svim PRAVIM hrvatskim braniteljima.

VL
Avatar Cohen
Cohen
13:20 26.01.2022.

Dočekao svojih pet minuta, zahvaljujući medijima. Zašto Plenković poziva kritičare na kavu?Promašeno. Populistički. Gubitak vremena. Kritičari neće promijeniti stajalište. Bolje da analizira kritike i izvuče poruke.

VL
SO
Sonja1337
11:49 26.01.2022.

Hrvoje Vrkicu ,vidis kako si ti bistar kako ti znas da se i majmunu cini da su ssvi iza resetke a da on nije.

VL
Avatar Juki
Juki
11:13 26.01.2022.

Rugala se sova sjenici tko je veći narcis.

VL
DU
Deleted user
10:51 26.01.2022.

>Što bi se moglo kriti u pozadini? Revitalizacija golog otoka? Ili novi val tkz. demokracije s uskličnikom na demokratski centralizam. Čak i u vrijeme "željezne zavjese" je gosp. Tuđman dokazao da neke ljude može nazvati stokom sitnog zuba, ali nitko ga tada nije osudio zbog uvredljivih riječi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.