Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo

Umirovljenik (61) u Zagrebu ubio svoju bolesnu majku (81)

očevid, policija, ubojstvo (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
Autori: mzr/VLM, ič/VLM
18.11.2011.
u 20:05

Željko M. navodno je sam pozvao Hitnu pomoć, no za liječničku intervenciju bilo je suviše kasno

Umirovljenik Željko M. (61) u kasnim je poslijepodnevnim satima nožem presudio svojoj 81-godišnjoj majci Mariji M. u njihovom jednosobnom stanu u Balokovićevoj ulici gdje su zajedno živjeli u zagrebačkom naselju Zapruđe, neslužbeno smo doznali.

Potom je najvjerojatnije sam nazvao Hitnu pomoć, no za liječničku intervenciju bilo je suviše kasno budući da je starica već preminula. Istovremeno na tu je adresu stigla i policija, koju je najvjerojatnije također nazvao Željko M. Što je dovelo do krvoprolića u Novom Zagrebu, odnosno što je natjeralo Željka M. da ubije vlastitu majku još uvijek se istražuje, a sutra se očekuje više informacija.

Prema riječima stanara u toj zgradi, majka i sin tamo su živjeli zadnjih nekoliko godina i s njima, tvrde, nikad nije bilo problema. I Željko M. i Marija M. bili su u mirovini s time da ona zadnjih godinu dana, nakon operacije, nije izlazila iz stana. Vjerojatno je bila, priča se u zgradi, nepokretna. Njezin se sin, kojeg susjedi redom opisuju kao finog pristojnog muškarca koji uvijek pozdravlja, brinuo o njoj, nosio joj lijekove i namirnice iz trgovine tako da ih je događaj sve šokirao.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:56 18.11.2011.

ste vidli kak se ovaj lijevi neboder nagnul?

JS
ja sam gladan
21:31 18.11.2011.

E ovo je već bolje! Prave slikice.

JS
ja sam gladan
20:50 18.11.2011.

Danas svatko može biti novinar tko ima računalo.Sjedim, pregledavam, nađem nešto, neku sličnu ilustraciju, nažvrljam i to je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije