Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAGOTTO ROMAGNOLO

Ukrao psa, izvadio mu mikročip pa mu s lažnim podacima u Puli napravio putovnicu

Foto: Pixabay
1/3
16.04.2021.
u 11:29

Cijene za ovu pasminu u oglasnicima se kreću od 3000 kuna pa sve do 8000 kuna

Muškarca (63) iz Čaglina policija sumnjiči za djelo krađe nakon što je ukrao psa poznatog kao lagoto iz Romanje, pasmine koja se ubraja među pse za vodu, izvadio mu mikročip i odveo ga u Pulu, gdje mu je izvadio novu putovnicu. 

Naime, 63-godišnjak je dana 25. svibnja 2018. između mjesta Paka i Sovski Dol otuđio psa pasmine Lagotto Romagnolo u vlasništvu 58-godišnjaka.

Nadalje je utvrđeno da je 63-godišnjak u razdoblju od svibnja 2018. do siječnja 2019. iz otuđenog psa izvadio mikročip te u siječnju 2019. u Puli kod ovlaštenog veterinara pod lažnim podacima ishodio putovnicu za kućne ljubimce upisavši ga kao svoje vlasništvo, stoji u priopćenju PU požeško-slavonske.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Inače, cijene za ovu pasminu u oglasnicima se kreću između 3000 kuna pa sve do 8000 kuna, a danas je ovo jedina pasmina specijalizirana za traženje tartufa. 

 

VIDEO: Šok u Zaprešiću: Kokain skrivali i preprodavali u vrtiću, 10 osoba uhićeno

Komentara 1

Avatar -zztop-
-zztop-
12:09 16.04.2021.

Pas ako je odličan tartufar i 10 tisuća eura, ali ga nitko neće prodati, taj donosi dobru zaradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije