Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIK JOJ UPAO U KUĆU I ZAPRIJETIO PIŠTOLJEM

'Ako pozoveš policiju, ubit ću ti sina i muža!'

Pixabay
16.04.2021.
u 07:39

Tužiteljstvo traži da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Razbojstvo, prijetnja te neovlaštena uporaba tuđeg vozila djela su koja se ne teret stavljaju 30-godišnjaku protiv kojeg je Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku podiglo optužnicu. Tereti ga se da je 5. ožujka oko 12.30 maskiran ušao u obiteljsku kuću na području Ploča. Bio je naoružan pištoljem kojeg je ženi koju je zatekao u kući prislonio na glavu.

- Daj mi zlato i nakit! - povikao joj je nakon čega joj je još uzeo i bankovnu karticu te dva mobitela...

Nakon što je uzeo predmete vrijedne oko 30.000 kuna, razbojnik je preplašenoj ženi zaprijetio:

- Ako pozoveš policiju ubit ću ti sina i  muža!

Potom je sjeo u Renault koji je vlasništvo člana ženine obitelji te se odvezao. Tužiteljstvo traži da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO: Šok u Zaprešiću: Kokain skrivali i preprodavali u vrtiću, 10 osoba uhićeno

Ključne riječi

Komentara 4

IM
Immanuell
09:03 16.04.2021.

Ja kao pravni laik bi takvome presudio 40 godina bez mogućnosti ranijeg izlaska zbog dobrog vladanja. To je praktično doživotna. Prijetnja smrću članovima obitelji i prislanjanje cijevi pištolja na glavu je za maksimalnu kaznu. U Kini bi za 10 minutaa prijeki sud donio presudu i u narednih 10 minuta stajao bi pred streljačkim vodom.

FI
finepahuljice
11:10 16.04.2021.

Slazem se sa prvim komentarom

DH
dalibor.hren
10:22 16.04.2021.

Nemoj sina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije