Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Napao ga nožem na terasi kafića. Žrtva tražila 4000 kuna odštete da ga ne prijavi policiji

Rambo nož
Ivo Cagalj/PIXSELL
16.04.2021.
u 07:41

Sumnjiči ga se da je 7. travnja 2021., na terasi ugostiteljskog objekta u Novigradu,  nožem snažno zamahnuo prema 39-godišnjaku te da mu je taj nož zabio u srednji dio leđa  pri čemu mu je nanio ubodno-reznu ranu.

Muškarac (38) sumnjiči se za pokušaj ubojstva i prijetnju zbog čega je Županijsko državno odvjetništvo u Puli protiv njega pokrenulo istragu.

Sumnjiči ga se da je 7. travnja 2021., na terasi ugostiteljskog objekta u Novigradu,  nožem snažno zamahnuo prema 39-godišnjaku te da mu je taj nož zabio u srednji dio leđa  pri čemu mu je nanio ubodno-reznu ranu. Nakon  što su mu u bolnici sanirane ozljede 39-godišnjak je došao na adresu 38-godišnjaka.

- Isplati  mi odštetu od 4000 kuna za ovaj napad i ja ću zaboraviti da se ovo dogodilo. U protivnom ću te prijaviti policiji - kazao je 38-godišnjaku.

No 38-godišnjak na njegov zahtjev nije pristao već je iz džepa izvadio nož kojim je počeo mahati prema 39-godišnjaku pa je ovaj otišao.
Ipak je sve prijavio policiji, koja je uhitila 38-godišnjaka. određen mu je i istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

 

Komentara 3

MX
Mister X
09:39 16.04.2021.

Ovj je jako pametan nije mu do 4000 bolje da je i da je tržio 40.000 bi mu se isplatilo ..

ID
ivo.dzinic
09:22 16.04.2021.

Nesto ne stima u cjeloj prici. Lijecnik koji je sanirao ozljedu je morao slucaj prijaviti policiji po sluzbenoj duznosti jer pavijent nije mogao sam se ozlijefiti nozem u ledja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije