Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doveli se u opasnost

Ukrali 1000 litara gazolina pa ga prevozili s cigaretom u ustima

'pusenje dim 35662'
''
05.12.2012.
u 09:54

Muškarci su pretočili otuđeni gazolin u neprikladne PVC spremnike te ga potom prevozili u neprikladnim vozilima, pri čemu su konzumirali cigarete

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv četvorice muškaraca starih 33, 30, 21 i 28 godina koji su u Ivanić Gradu probušili naftovod te iz njega ukrali 1000 litara gazolina. Drska krađa imovine poduzeća iz Zagreba dogodila se od 23. do 29. studenog u Ulici 65. bataljuna ZNG-a.

Muškarci su pretočili otuđeni gazolin u neprikladne PVC spremnike te ga potom prevozili u neprikladnim vozilima, pri čemu su konzumirali cigarete. Stoga ih se osim za krađu tereti i za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja i podnošenja kaznene prijave, muškarci su predani pritvorskom nadzorniku.

>>Policija privela dvojac koji je do ''kosti'' pokrao Golfa

Komentara 1

BU
bucmix
11:25 05.12.2012.

Gazolin je plinski kondezat. Cjevovod kojim transportiramo naftu zovemo naftovod. Cjevovod kojim transportiramo gazolin zovemo gazolinovod. Gazolin se najviše krade na kompresorskim stanicama, iz kondenznih lonaca na tehnološkim plinovodima. Pitam autora članka neka objasni kakvi su to prikladni PVC spremnici,, jer ako su koristili neprikladne znači postoje i prikladni. Malo se raspitajte u INI o gazolinu prije nego pišete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije