Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provala

Ukrale pola kilograma zlatnog nakita i novac

ilustracija
Foto: Hauke-Christian Dittrich/DPA/PIXSELL
08.06.2018.
u 14:19

Nakon prijave vlasnika stana policija ih je ubrzo uhitila

Splitska policija uhitila je dvije provalnice, 19-godišnju državljanku Hrvatske i 22-godišnju Francuskinju koje su provalili u stan u središtu Splita i ukrale pola kilograma zlatnog nakita i novca, doznaje se u petak u policiji.

Pljaškašice su u stan u Kavanjonovoj ulici provalile prije tri dana, ukravši oko pola kilograma različitog zlatnog nakita i manji iznos novca.

Nakon prijave vlasnika stana policija ih je ubrzo uhitila. Kriminalističkom istragom je utvrđeno da su pljaškašice nasilno provalile ulazna vrata stana i ukrale više komada dukata, lančića, privjesaka, ogrlica, narukvica i novac čime su vlasniku stana pričinile materijalnu štetu veću od 200 tisuća kuna

Obje su uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe predane pritvorskom nadzorniku. 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
miki45
18:59 08.06.2018.

kako su znale da on ima zlato toliko i gdje ga drzi nije li malo cudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije