Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Osijeku

Šetala se s bebom, a onda ih opljačkao lopov

Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
04.06.2018.
u 10:57

Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

 Iz šetnje Osijekom, 22-godišnja mama i njezina beba vratili su se u petak navečer pješice jer im je netko - ukrao dječja kolica. 

- Nepoznati je počinitelj u večernjim satima na Trgu Ante Starčevića u Osijeku iskoristio nepažnju 22-godišnjakinje te ukrao dječja kolica koja je ostavila bez nadzora, izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Policija traga za lopovom koji, očito, ne preza ni od čega. 

Ilustracija
1/3

Komentara 8

OB
ObrenM
16:27 04.06.2018.

Kolica od nekoliko tisuca kuna.Da mami nisu ukrali auto.

Avatar rubinet
rubinet
11:11 04.06.2018.

...nije velika šteta..stoga počinitelju ne treba odrezat ruku nego samo dva prsta.......e da se tako kažnjava,krađa bi se brzo iskorijenila

Avatar nekakav
nekakav
14:41 04.06.2018.

a moglo je dijete ostati i bez majke. što bi onda dežurni kritičari?! velika stvar, netko ukrao dječja kolica. sad, nakon usvajanja istanbulske, koga okriviti, pozvati na red? ne znam, gospodin muž bude teško dobio odgovore od gospođe supruge i majke, gdje je bila i što radila, da su joj ukrali kolica. možda je zaboravila gdje ih je ostavila, znate ono, u šoping centrima se pogubiš, sa frendicom odeš na kavicu, klinca ostaviš u kolicima, pa kad se rasplače jadan uzmeš ga pod pazuh, i odeš dalje, a kolica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije