Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio u pregovaračkom timu Ukrajine

Ukrajinski list: Služba sigurnosti ubila ukrajinskog pregovarača radi izdaje

Denis Kirejev na pregovorima
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.03.2022.
u 14:29

- Tijekom uhićenja, Služba sigurnosti Ukrajine ubila je člana ukrajinskog pregovaračkog tima Denisa Kirejeva. Osumnjičen je za veleizdaju - napisao je Hončarenko na Telegramu

Ukrajinska služba sigurnosti (SBU) ubila je ukrajinskog pregovarača Denisa Kirejeva zbog sumnje na izdaju, piše ukrajinska Pravda. Ovo je iznio i ukrajinski zastupnik u njihovom parlamentu Oleksej Hončarenko. 

- Tijekom uhićenja, Služba sigurnosti Ukrajine ubila je člana ukrajinskog pregovaračkog tima Denisa Kirejeva. Osumnjičen je za veleizdaju - napisao je Hončarenko na Telegramu, prenosi i Interfax.

Sudeći po visokom izvoru u vrhu ukrajinske politike, Služba sigurnosti Ukrajine je imala čvrste dokaze o izdaji, uključujući snimljene telefonske razgovore.    

Komentara 67

AN
Anaid
15:49 05.03.2022.

Nasi izdajice su bili mudriji.Cekali su kraj rata da vide tko ce pobijediti, a nakon rata su postali liberalni progresivci.

KL
Klavocin
15:27 05.03.2022.

Tak se radi, u ratu nema oprosta, osim kod nas Hrvata, gupa labrador i ostali postali su tajkuni

UG
ugroženi
15:18 05.03.2022.

Kad bi se ovakve metode primijenjivale kod nas mrtvi bi ležali po cestama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije