Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO DO NOVCA

Ukinite povlastice i uzmite imovinu dilera

19.11.2008.
u 22:40

- Bit ću kratak i jasan. Evo tri stavke kojima se može priskrbiti novac za zdravstvo.

Prvo, ukinite privilegije saborskim zastupnicima! Gospoda za dvije godine i jedan dan u Saboru zarade trostruku mirovinu profesora koji je odradio punih 40 godina! Zar to nije čista privilegija?! - upitao nas je danas na telefon gospodin Ivan Tomačić iz Varaždina. I odmah, k’o iz rukava, sipao sljedeće prijedloge:

- Razotkrijte već jednom sve te lažne branitelje u mirovini! Jer, njihove nezaslužene mirovine nisu ništa drugo nego čista privilegija, za što dajemo silan novac. Pa upravo zato Vlada ne želi objaviti Registar branitelja, da javnost ne razotkrije sve te lažnjake! I da ne bi bilo zabune, svaka čast našim pravim braniteljima, oni neka imaju - kaže gospodin Tomačić.

- I treće, novac za zdravstvo neka ministar Milinović namakne od imovine dilera droge. Neka se dilerima oduzme imovina u korist našeg zdravstva i zdravlja. Ta stekli su je trujući našu djecu! I koliko se samo zdravstvenog novca troši na liječenje narkomana - kaže Ivan Tomčić, uvjeren da njegove tri stavke rješavaju besparicu. (š)


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije