Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davorko Vidović

Ujedinjene stranke ljevice i centra sigurno mogu ostvariti pobjedu. Više je na nama nego na HDZ-u

18.02.2024.
u 13:05

Ujedinjene stranke ljevice i centra sigurno mogu ostvariti izbornu pobjedu. Hoćemo li uspjeti, više je na nama nego na HDZ-u

Komentara 4

CR
crocro
14:16 18.02.2024.

Pa matematički je jednostavno. Ne možete uspjeti g. Vidoviću. Zašto? Pa jednostavno, sve oporbene stranke su razjedinjene i svaka ima svoje interese i svaka misli da je ona upravo ta koju će građani zaokružiti na izborima. Izbori su se približili i pred vratima su. I što sada? Sada se ta razjedinjena oporba s ljevice ujedinjuje kako bi na prosvjedima poslali sliku kako je ujedinjena Hrvatska protiv sadašnje vlasti. A ujedinjena većinska Hrvatska misli upravo suprotno. A to je da su razjedinjeno-ujedinjeni ustali na sve četiri, ne bi li silom srušili vlast tj. Vladu. A uvijek desni HSS Stjepana Radića, sada je najveći pobornik ultraljevičarska na čelu s Beljakom. HSS-ovci hodajte ponosno spuštene glave i ne gledajte u oči narodu jer ste se odnarodili. Tako da g. Vidoviću, narod na vaše prosvjede i ujedinjenje gleda iz sasvim drugoga kuta i birači već čekaju u niskom startu izlazak na birališta kako bi vas razjedinjeno-ujedinjene s ciljem rušenja vlasti na čelu s Beljakom (Grbin, Benčić, Peović, Orešković, Mrak-Taritaš, Puljak i dr.) sitne su ljevičarske ribe naspram Beljaka, nisu mu niti do stopala, dakle, kako bi vas birači kaznili na izborima izbacivanjem iz Sabora jer u vama samo vide rušilačku snagu vlasti i bez ideja za vaše vođenje države, naravno bez hrvatskih zastava, stisnutim šakama , srpom i čekićem.

Avatar Striborski
Striborski
13:24 18.02.2024.

Dodao bih naslovu - a bome i na motanju trave.

HR
hrUsrcu
16:32 18.02.2024.

11 stranak skupilo 1000 l(u)judi - svo biracko tojelo . LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije