Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zloporaba položaja

Uhićeno petero carinika i policajka

28.04.2015., Bajakovo - Carinski sluzbenici i granicna policija u obavljanju njihovog svakodnevnog posla. Pregled vozila i putovnica, obilazak terena u potrazi za ilegalnim prelascima granice te krijumcarenja nedozvoljene robe. Photo: Marko Mrkonjic/PIXSE
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
16.07.2015.
u 23:00

Carinica se sumnjiči da je u BiH kupila cigarete, spremila ih u carinski ured i dalje prodavala.

Sisački carinici uhićeni su jer se sumnjiče da su jednog muškarca i autobus pustili da prijeđu granicu bez kontrole te ne plate porez i carinu.

U policijskoj akciji "palo" je petero carinika, policajka i dvoje ljudi kojima su pogodovali, oštetivši državni proračun za 4300 kuna tijekom travnja i svibnja ove godine.

Policajka se pak sumnjiči za primanje mita. Carinica se sumnjiči da je u BiH kupila cigarete, spremila ih u carinski ured i dalje prodavala. 

>>Uhićeni carinici u BiH državu oštetili za milijardu eura!

>>Hrvat i Čileanac uhićeni u Argentini. Pokušali prošvercati više od 15 kg kokaina

Komentara 3

LA
LANA555
00:56 17.07.2015.

Ko bi reko da i toga ima.

DU
Deleted user
10:26 17.07.2015.

To u Hrvatskoj nije nikakva vijest. O onome tko na štetu hrvatske države ne mazne barem milijun kuna ne isplati se trošiti medijski prostor. Naime, što su ti carinsko-policijski pikzibneri u usporedbi s dičnim i časnim kapitalcima poput Sanader dr.. Iveka, Vidošević Natka, Pavić Nineke, Linić Slaveka, Bandić Mikija, Mamić Zokija i sličnih stupova hrvarskog društva?! O takvim svjetlim primjerima treba izvještavati, a ne o toj sitnoj "boraniji".

Avatar nenohname
nenohname
21:21 18.07.2015.

-to je to kaj se zna , a kaj se ne zna ? Kriminalce u bajbukanu - malo bi se preprodavale cigarete ? Pa da , jer im je premala plaća , pa da si malo podebljaju budžet ! A ti isti će sirotinju nezaposlenu kažnjavati , jer su kupili duhan bez markica ! Toga samo u HR ima ! SRAMOTA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije