Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJA UBOJSTVOM

Uhićen jer je na Facebooku prijetio smrću ministru Kujundžiću: 'Samo ćeš nestati'

Milan Kujundžić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
24.12.2017.
u 09:52

Mladića je na ovakav čin ponukalo saznanje iz medija, o slučaju teško oboljele djevojčice

Tomislav P. iz Rijeke uhićen je nakon što je putem društvenih mreža, Facebooka, prijetio ubojstvom ministru zdravstva Milanu Kujundžiću.

Jučer je, prema pisanju Novog lista, priveden na sud uz prijedlog tužiteljstva da mu se odredi istražni zatvor. Ipak, on će se, kako sada stvari stoje, braniti sa slobode.

Mladić s Krnjeva tereti se da je u četvrtak kasno navečer sa svoje kuće adrese, putem mobitela, i sa svog Facebook profila, ministru zdravstva prijetio ubojstvom.

Milan Kujundžić
1/6

- Slušaj me, ubit ću te ko zeca, kako te nije sram stopirati liječenje... samo ćeš nestati - navodi se u poruci, pokraj drugih ružnih riječi.

Kod ministra zdravstva te su riječi izazvale osjećaj straha i osobne ugroženosti. Po onom što je dosad utvrđeno u rasvjetljavanju slučaja, mladića je na ovakav čin ponukalo saznanje iz medija, o slučaju teško oboljele djevojčice za koju je shvatio da se neće liječiti onako kako bi to za nju bilo najbolje. 

Komentara 45

Avatar southman
southman
10:03 24.12.2017.

On bar neće dobiti otkaz kao onaj vjeroučitelj !

JA
jadrmatic
10:06 24.12.2017.

Nekome zatvor, nekome provizija za stvaranje pritiska za nabavu lijekova čija doza dođe 600 tisuća kuna, tako je to.

SI
sipuranikola
10:12 24.12.2017.

Budala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije