Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA PNUSKOK-A

Hrvatske šume se obratile radnicima: Uhićeni su zbog projekta započetog u mandatu bivše uprave

Krunoslav Jakupčić
Foto: Pixsell/Vecernji.hr
29.05.2020.
u 19:08

Jutros je predsjedniku uprave Hrvatskim šuma pretražen dom i ured, a u poslijepodnevnim satima je doveden i na ispitivanje u USKOK

Članovi Uprave Hrvatskih šuma oglasili su povodom uhićenja predsjednika te uprave. U priopćenju navode da je predmet istrage najvjerojatnije projekt koji je započet u mandatu bivše uprave te da očekuju od institucija da što prije rasvijetle cijeli slučaj.

- Članovi Uprave Hrvatskih šuma d.o.o. Ante Sabljić, dipl.ing. šum. i mr.sc. Igor Fazekaš potvrdili su da je u ranim jutarnjim satima priveden predsjednik uprave HŠ d.o.o. Krunoslav Jakupčić, dipl. ing. šum. Predmet privođenja još uvijek nije poznat, no prema javno dostupnim informacijama riječ je o jednom projektu započetom za mandata bivše Uprave HŠ. Očekujemo da institucije pravne države riješe slučaj i da istina što prije izađe na vidjelo. Želimo poručiti javnosti, poslovnim partnerima i vlastitim zaposlenicima da sve podružnice Hrvatskim šuma d.o.o. uredno posluju i svi poslovni procesi se nesmetano odvijaju i dalje - stoji u internom priopćenju HŠ-a.

>> FOTO Uhićeni stigli na ispitivanje u USKOK: Skrivali se od kamera

Krunoslav Jakupčić
1/8

Podsjetimo, jutros je Jakupčiću pretražen dom i ured, a u poslijepodnevnim satima je doveden i na ispitivanje u USKOK.

- Istina je da je uhićen, a više detalja zbog čega ga se sumnjiči za sada ne znam - potvrdio je ranije danas Jakupčićev odvjetnik Vladimir Terešak. Njegovo uhićenje dio je veće akcije kojom je obuhvaćeno više osoba, a njega osobno se sumnjiči za zloporabu položaja i ovlasti te trgovanje utjecajem.
 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar SarahNB80
SarahNB80
00:45 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

HE
herojulice
20:17 29.05.2020.

Ništa novo. Koliko je samo firmi bilo u stečaju, dužni državi i koliko nisu plaća isplatili a uredno su bili donatori strankama.

DI
Diesel
20:15 29.05.2020.

Pa tamo se muljalo jos prije 20 godina, a vjerujem da se sad jos vise mulja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije