Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živio u šupi

Uhićeni profesorica i njezin suprug: Poljaka držali kao roba četiri godine

Ilustracija
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
02.11.2018.
u 09:09

Radnik je navodno ušao u dom zdravlja i djelatnicima rekao da je bio prisiljen raditi za hranu

Sveučilišna profesorica i njezin suprug uhićeni su zbog optužbi da su građevinskog radnika iz Poljske držali kao roba u šupi u Engleskoj – i to četiri godine.

Pritpal Binning (56) i njezin suprug Palvinder (54) terete se da su radnika držali protiv njegove volje dok je radio na njihovoj 1,2 milijuna funti vrijednoj kući u Hampshireu, piše Metro. Uhićeni su nakon racije na svojoj adresi u prestižnom Chilworthu, selu u Hampshireu u kojem živi više nogometaša.

Radnik je navodno ušao u dom zdravlja i djelatnicima rekao da je bio prisiljen raditi za hranu, i to onu kojoj je istekao rok trajanja. Rekao je i da je spavao na plastičnoj ležaljki za sunce u betonskoj šupi u kojoj je bilo jako hladno. Radnikovo ime nije otkriveno, a poznato je da je u četrdesetima.

– Na kraju vrta nalazi se betonska šupa, unutra je apsolutno ledeno, nema kreveta ni odgovarajućih sanitarnih uvjeta, nema zahoda – rekao je Tony Byrne, istražitelj ureda koji se bavi zaštitom radnika od zlostavljanja (GLAA).

Pritpal Binning odbila je komentirati uhićenje.

– Znam zašto ste ovdje. Nećemo govoriti – rekla je.

Jedan susjed rekao je kako je vidio radnika na imanju Binningovih te da se šokirao optužbama na račun para koji je opisao kao ljubazan.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 4

SO
SoloHan
11:05 02.11.2018.

Ovi su Englezi isto ko što je Milorad Hrvat.

Avatar 1HGZ.
1HGZ.
09:37 02.11.2018.

zlocinci englezi...

Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
05:26 03.11.2018.

Nemoguce. Za samo 4 godine Poljak nije u stanju nauciti jezik drzave u koju je dosao sa torbom.Inace Poljaci imaju neku kocnicu na mozgu pa tesko uce steane jezike.Sve izmislio po.srani katoliban..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije