Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEŽI U BOLNICI

Strava kod Karlovca: Muškarca 550 dana držali kao roba

hitna pomoć
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
19.10.2017.
u 22:57

Rasim Ćufurović je brat Maje Paole koja je postala poznata po sudjelovanju u showu 'Big Brother'

Nakon što je pobjegao od obitelji koja ga je mučila kao roba, Rasim Ćufurović u karlovačkoj bolnici oporavlja se već tjedan dana.

- Zdravstveno stanje pacijenta je bolje u odnosu na ono kad je zaprimljen u bolnicu. No on je i dalje teško jer je zaprimljen pothranjen, iscrpljen te s velikim brojem manjih i starih povreda po tijelu. Pacijentu se i dalje pruža liječnička pomoć te će u bolnici biti zadržan do daljnjega - rekao je Vladimir Bauer, zamjenik ravnatelja karlovačke bolnice, za 24 sata.

Rasima su u Draganiću u posljednjih 550 dana tukli te su se na njemu cijelo vrijeme iživljavali. On je u to mjesto došao u potrazi za poslom te je prvo radio poljoprivredne poslove u zamjenu za hranu. S njim je navodno samo jedna obitelj iz Draganića kontaktirala, a u godinu i pol navodno je odlazio od njih i uvijek se vraćao jer nije imao gdje otići.

S obzirom na njegove ozljede, cijelo vrijeme su ga maltretirali i zlostavljali. Istražitelji su, kad su saznali za zlostavljanja, okupirali kuću obitelji.

Nakon ispitivanja pušteni su na slobodu, no zabranjeno im je prilaziti mu na manje od 50 metara. 

Rasim je brat Maje Paole koja je postala poznata po sudjelovanju u showu 'Big Brother', piše portal 24 sata.

Komentara 2

NO
nogogaz
23:27 19.10.2017.

Balkanska civilizacija i njezina kultura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije