Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Uhićena: Zagrepčanka zaradila milijune trgujući djecom iz Konga!

Adriana Sučić
Željko Hladika/Pixsell
16.03.2013.
u 09:00

Večernji list u subotnjem tiskanom izdanju otkriva dvije strane medalje priče o posvajanju djece iz Konga

U Zagrebu je uhićena Adriana Sučić Roginić, vlasnica tvrtke "Moja obitelj d. o. o." zbog malverzacija u posvajanju djece iz Afrike.

Sučić Roginić je godinama organizirala posvajanje djece iz Konga, no pritom su mnoge posvojiteljske obitejii dovedene na rub financijskog kolapsa, što je sada i predmet istrage DORH-a.

Večernji list u tiskanom izdanju otkriva dvije strane medalje priče o posvajanju djece iz Konga. Priča o Imani Naomi Baričević i još 32 siročeta iz Demokratske Republike Kongo, koja su u prošlih godinu i pol posvojena u Hrvatskoj, ima svoja dva lica.Priča o ljubavi, predanosti, upornosti i žrtvi obitelji koje su ovu djecu posvojile, ali postoji i priča o pohlepi koja je ove posvojiteljske obitelji dovela na rub financijskog kolapsa, a emotivnog svakako jer se godinama igrala s njihovim osjećajima i željom za djetetom...

 >>Ekskluzivnu priču o trgovini djece iz afričkog Konga pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote

Komentara 7

Avatar toni59
toni59
14:14 16.03.2013.

Pa kome da vjerujes vise u ovoj zemjli........

Avatar madcap
madcap
14:57 16.03.2013.

Kako mogu postojati ovakvi ljudi? Ako je istina ovo za što ju optužuju, zatvoriti i baciti ključ!

MA
matador007
09:50 16.03.2013.

Sad vi meni recite koja kazna bi bila primjerena za ovo čudovište?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije