Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI NOGOMETAŠ

Uhićen Vlado Kasalo jer je pucao iz puške u blizini poznatog zagrebačkog restorana

Vlado Kasalo
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
07.08.2020.
u 14:03

Muškarac (58) se prevo verbalno prepirao i nagurivao s trojicom muškaraca, a potom je otišao u auto i zapucao u zrak iz automatske puške

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom koji se dovodi u vezu s pucnjavom u blizini poznatog restorana na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, odnosno na Žitnjaku.

Sumnja se da je 4. kolovoza oko 16.30 sati na Slavonskoj aveniji na parkiralištu koje je oko 20 metara udaljeno od terase ugostiteljskog objekta na kojoj se tada nalazilo više gostiju, nakon prethodne verbalne prepirke i naguravanja s trojicom muškarca u dobi od 59, 48 i 47 godina, otišao s parkirališta kroz terasu ugostiteljskog objekta do susjednog parkirališta. Tamo je iz osobnog automobila marke Mercedes pulskih registarskih oznaka uzeo automatsku pušku s kojom se vratio na parkiralište ugostiteljskog objekta gdje su bila trojica muškaraca te ispalio jedan hitac u zrak s ciljem zastrašivanja i udaljio se.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je riječ o Vladi Kasalu, nekadašnjem nogometašu Dinama.

Ključne riječi

Komentara 5

LI
linkser2
14:50 07.08.2020.

našli mu navodno nešto krvi u drogi...

DU
Deleted user
15:38 07.08.2020.

Za Jankomir!

KL
klo11
15:27 07.08.2020.

Jučer je bivša djevojka dotičnog gospodina imala svoj članak.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije