Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tihomir Kokolek

Šest mjeseci skrivao se u Tunisu jer je djeci upropastio maturalce

Express Tours
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/3
02.11.2015.
u 18:16

U bijegu je bio od lipnja, kad su se počele javljati prve škole

        Nakon što se mjesecima skrivao od policije, vlasnik putničke agencije Express Tours iz Čakovca Tihomir Kokolek iz Ludbrega uhićen je u nedjelju na graničnom prijelazu Novo Virje u Varaždinskoj županiji. Kokolek je nestao početkom lipnja, kad su ravnatelji osnovnih škola doznali da moraju odustati od planiranih maturalnih putovanja jer agencija nije rezervirala smještaj u hotelima.

Od policije i ogorčenih roditelja koji su mu slali prijeteće SMS-ove vlasnik agencije navodno se sklonio u Tunis, a u nedjelju iza ponoći, doputovavši avionom u Austriju i automobilom preko Slovenije, pokušao je ući u Hrvatsku. Uhićen je na graničnom prijelazu sa Slovenijom. Teretit će ga navodno za prijevaru više škola iz cijele Hrvatske, no zasad se još ne zna o koliko je škola i o kojem iznosu riječ.

– Ne bježim i prihvaćam sve prijetnje. Blokada nas je onemogućila u daljnjem poslovanju, a svim će roditeljima novac biti vraćen – poručio je u lipnju Kokolek. Tvrdio je da je agencija zapala u probleme zbog dugova roditelja iz prijašnjih sezona maturalnih putovanja. Jedna je od prevarenih škola i OŠ Tomaša Goričanca iz Male Subotice, čija je ravnateljica prva javno upozorila na sumnje u prijevaru, i to nakon što je doznala da u hotelu u koji su djeca trebala otputovati te škole uopće nije bilo na popisu!      

>> Voditelj agencije iz Čakovca: Ne bježim, sklonio sam se zbog prijetnji roditelja

Komentara 13

DU
Deleted user
11:52 02.11.2015.

U Tunisu :) Bravo bravo, osigurat mu mjesto usaboru. Zaslužio je.

DU
Deleted user
14:58 02.11.2015.

Čudi me da su ljudi prijetili tako poštenom čovjeku !

LA
lakočemo
13:35 02.11.2015.

nova stranka na vidiku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije