Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠICE

Uhićen sin koji je pokušao ubiti majku

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
15.04.2019.
u 19:35

Nije ju ubio jer je majka uspjela pobjeći i pronaći pomoći nakon čega joj je pružena hitna medicinska pomoć

Zbog pokušaja teškog ubojstva 39-godišnje majke, koju je nakon svađe ubo kuhinjskim nožem i teško ranio, osječko-baranjska policija uhitila je 20-godišnjaka, koji je ispitan u Županijskome državnom odvjetništvu (ŽDO), izvijestilo je u ponedjeljak to odvjetništvo koje je sucu istrage predložilo da osumnjičeniku odredi istražni zatvor.

Osumnjičenika se tereti da je 13. travnja u 15,35 sati u obiteljskoj kući u Beljevini, u blizini Našica, pokušao ubiti 39-godišnju majku s kojom je živio u zajedničkom kućanstvu i koju je prije toga više mjeseci na različite načine psihički zlostavljao.

Osumnjičen je da je tijekom kraće svađe s majkom i bakom uzeo kuhinjski nož te ubo majku u lijevu stranu leđa, pri čemu joj je nanio tešku ozljedu opasnu za život.

Nije ju ubio jer je ranjena majka uspjela pobjeći i potražiti pomoć, nakon čega joj je pružena hitna medicinska pomoć.

Osumnjičeni 20-godišnjak je uhićen zbog osnovane sumnje u pokušaj teškog ubojstva, a sucu istrage osječkoga Županijskoga suda predloženo je mu odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage te ponavljanja kaznenog djela.

Nesreća na A1 - prevrnuo se kamion 

Ključne riječi

Komentara 2

BO
boskovic
20:05 15.04.2019.

Gdje ste sada rvatine nema komentara zalosno je to sto se dogadja u nasoj lipoj domovini djeca ubijaju roditelje roditelji djecu bacaju sa balkona sestra sestru 20 godina drzi u zamrzivacu i.t.d.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije