Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAO UKUPNO 37.000 KN

Uhićen serijski razbojnik koji je po Zagrebu pljačkao naoružan medicinskom špricom

Zagreb: Odbačena šprica u parku na Trgu dr. Franje Tuđmana
Davor Puklavec/PIXSELL
27.05.2022.
u 14:33

Osumnjičenika terete za čak 10 razbojništava, od kojih je dva počinio s osumnjičenim 41-godišnjakinjom, a dva su ostala u pokušaju

Zagrebačka policija uhitila je 37-godišnjaka pod sumnjom da je naoružan medicinskom špricom pljačkao pošte, ljekarne i trgovine iz kojih je u samo par mjeseci ukrao 37 tisuća kuna.

Osumnjičenika terete za čak deset razbojništava, od kojih je dva počinio s osumnjičenim 41-godišnjakinjom, a dva su ostala u pokušaju.

Zagrebački policajci istraživanjem su potvrdili sumnju da je 37-godišnjak od 13. do 25. svibnja počinio četiri razbojništva u poslovnicama pošte, gdje je jednom slučaju prijetio medicinskom špricom. Terete ga uz to da je od 20. do 24. svibnja naoružan medicinskom špricom opljačkao i dvije ljekarne.

Rasplitanje kriminalnog klupka pokazalo je i da su obojica osumnjičenika zadnjeg dana ožujka u pekarnici u Vukotinovićevoj ulici napali zaposlenicu i pokušali ukrasti novac. Dva tjedna kasnije ponovno su došli u istu pekarnicu, gdje su oteli novac uz prijetnju nožem.

Tu nije bio kraj jer osumnjičenog terete da je istog dana došao u pekarnicu u Drenovačkoj ulici, gdje je prijeteći medicinskom špricom pokušao otuđiti novac. Također, početkom travnja u trgovini na Vinogradskoj cesti prijeteći medicinskom špricom ukrao je novac, izvijestila je zagrebačka policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije