Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zajedničkoj akciji
Povratak na članak

Uhićen narkobos Šarić, ponudio predaju 24. veljače

Šarić se skrivao u zemljama Latinske Amerike, prelazeći iz jedne zemlje u drugu, gdje je i pronađen. Nakon što je uhvaćen, prevezen je u Crnu Goru.

Komentari 31

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
11:25 18.03.2014.

"Veliki voda" Vucic ce skupiti poene , jer ce provesti lustraciju , istražiti pretvorbu i kazniti udbaske komunisticke profitere . To ce unaprijediti Srbiju , a i sada si mogu dozvoliti bolje zrakoplove i mnogo toga nego mi . Iako mediji prikazuju kako je u Srbiji gore nego kod nas , nasa vojska koristi njihov otpad od zrakoplova . Moramo priznati da su Srbi mnogo složniji od nas , ne daju se tako lako razjediniti od postkomunista . Možemo im samo zaviditi . Lustracija bi mogla biti veliki odskok za Srbiju preme EU i slobodnom svijetu a nama ce dugo biti uteg na nogama lažni antifasisti . Prestignut ce nas , a četnici ili ne, nisu zloglasni poput komunista .

VL
GV
golub Vaso
13:56 18.03.2014.

Jataci su milo i njegova družba.

VL
MA
majmun
13:11 18.03.2014.

Vecina tih mafijasa iz klana Darka Sarica imaju hrvatske putovnice ! Inace su to jatci Nasera Keljmendija ,Fahrudina Radoncica ,Bakira Izedbefgovica,Tomislava Karamarka ,Stipe Mesica , Camila Osmanija i nekih drugih mafijasa . Ivice Dacica i mnogih drugih srpskih politicara ii Mila Djukanovcica. Oni su stvarni nalogodavci tih posiljki kokaina ,heroina i pranja novca . Naravno uz njihove sluzbe tajne i policijske ! To je balkanska, narko politicka mafija cak taj oprerirao je u nogometu . Nije poznat slucaj da su narko mafijasa i takvog bandita uhitili pregovorima i predajom. To znaci da Darko Saric je covjek politickih mafija iz Srbije ,Crne Gore ,Kosova i Hrvatske i Bosne i Hercegovine ! ....... I kada su CIA i ostale zapadne tajne sluzbe na vrat im sjele izabrali su varijantu pregovora . A kako uopce imali su kontakt s tim mafijasem. On je oprao puno vise novca no stro sada oni ce ga teretiti i to za sve te mafijase i neke druge !

VL
očevidac
08:17 18.03.2014.

Sada će Miskovic vratiti opran novac koji je sin Marko ugovarao.

VL
KO
KonstantinZac
09:56 18.03.2014.

Moze biti sve moguce, ali je cinjenica da je uhapsen.

VL
DU
Deleted user
11:22 18.03.2014.

@ mmx taj majmun svercao drogu I hrvatskoj djeci, pa je stoga ta vijest vazna I za nas. No tebi ako smeta, nemoj citati.

VL
KR
kristov
12:47 18.03.2014.

Nisu rekli je li imao hrvatsku putovnicu ..

VL
OL
olovka
09:49 18.03.2014.

Nemoj da budete (vecernji) kao novine srbije (jednoumni) , nije on uhapsen ,vec se sam predao ,naravno da neznamo razloge ,ali nesto je cudno u samom zavrsetku izbora u srbiji i njegovoj predaji . Dali ce da vlada slijepilo novinarstvaa u srbiji kao i u svim demokratskim glasilima ,zavisi od vlasti ,nazalost vec ima velikih nagovjestaja. Nova vlast i Vucic imaju jedan mali nevazan zadatak za gradane srbije "da im dokazu u skorijoj buducnosti ,jesu li za EZ ili Srbiju".Vidimo Hrvatska je odabrala dug put oporavka sirotinje ,neimastine i nezaposlenosti ,sad je red na na Vucica da slijedi Milanovica (naravno bez volje gradana ).

VL
Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
08:32 18.03.2014.

Vidim neko strano meni nepoznato pismo na automobilima ili se to nastavlja uvođenje dvojezičnosti...

VL
NG
ngolubic
13:42 18.03.2014.

nije napisano da je posjedovao legalnu putovnicu i osobno kartu RH izdane na konzulatu u Tuzli. Zanimljivo da kompletan krim milje Srbije i drugih zemalja ima izdane dokumenteTH u Tuzli. Zar nitko nema volju poništitit te dokumente i ispitat na koji način su ih dobili. Ja sam rođen u RH i cijeli niz Hrvatskih dokumenata trebaš priložiti da bi dobio osobnu i putovnicu.

VL
Avatar putinthegreat
putinthegreat
14:22 18.03.2014.

Ova slika je od ranije jer sada izgleda drugačije, ubacio silikone u obraze, stavio periku na vugla, izbacio podbradak, a stigo i da se obrije. Navodno su ga ovi što su ga čekali na aerodromu sa limuzinama jedva prepoznali iakoo su svojevermeno jeli Karađorđevu šniclu zajedno sa njim!

VL
SN
Snasasasalasa
19:20 18.03.2014.

@hercegovac hr Nisu nama postkomunisti uteg oko vrata, nego Hercegovci koji su okupirali Hrvatsku, mole se svome Pavelicu, Luburicu i Susku. Imas pravo, Srbi su slozni jer nemaju Hercegovce.!

VL
DU
Deleted user
09:07 18.03.2014.

Jučer na naslovnici "izbori u Srbiji" (vjerojatno se i nakon hrvatskoh izvoar u Srbiji samo o tome govori). Danas je prva vijest hvatanje tamo nekog kriminalna u Srbiji. Sutra bi udarna vijest u našim medijima mogla biti da je u u Srbiji pas ulovio mačku. Prekosutra ...

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:07 18.03.2014.

Hm, 24 ožujka počinje nastavak suđenja ostatku ekipe, a Šarića klepilo i uhapsilo par dana ranije, šef nekog odjela super momak, a ministar unutrarnjih zadnji tjedan trčao nekoliko puta u Crnu Goru. Tip je godinama radio to što je radio,, a kako su svi možda imali malo koristi, bio je beg. Sad kad je prošlo vrijeme velikih veš mašina za pranje novaca, ovaj zastarjeli model odlazi u povijest, a momak na odmor u hladovinu, a uvode se male veš mašinice, Obodin, naravno.

VL
DR
drznedaj
09:18 18.03.2014.

santjago vaskes, dva veka vuka, a

VL
PU
Punmik
22:46 18.03.2014.

mislim da se ta famozna akcija odvijala samo na aerodromu. pojavio se iznenada, sad političari smisljaju kako su ga pratili, a ustvari iznenadio ih iznenadnim nenajavljenim dolaskom

VL
Avatar žič
žič
08:11 18.03.2014.

siguran sam da se sudjenje ne bude otegnulo 10-ak godina kak kod nas.......

VL
BA
banijash
12:34 18.03.2014.

Ma godinama samo lazu i petljaju. Kad balkanski politicari nesto kazu ili balkanski novinari "iz pouzdanih" izvora nesto saznaju onda je samo pitanje koliko tu ima istine, dal 1 ili 2%. Oni su vec nedavno govorili da ce uhapsit ovogvog mufljuza. E sad po kojoj to policijskoj logici se javnost i krimos ranije obavjestavaju da ce krimos tog kalibra uskoro biti uhapsen? Isto sumnjam da je balkanska policija ili neka agencija dorasla ovom mafijasu, tako da je pitanje sta je prava istina.. -

VL
Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
11:03 18.03.2014.

Skrivao se u Latinskoj Srbiji.

VL
AT
Atanazije
11:08 18.03.2014.

Od kakve je važnosti ovakva vijest za hrvatsko pučanstvo??!! Srbija, Crna Gora, tamo neki krimos iz Požarevca ili kojeg nepoznatog nevažnog mjesta... Može onda redovita izvješća o uhićivanjima narkobossova u Venezueli, Kolumbiji... Koga to zanima i koga se tiče?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.