Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mijenjao kartice

Uhićen mladić koji je prijetio kako će ubiti djecu Ivice Dačića

Ivica Dačić
Davor Javorović/PIXSELL
Autori: bb/VLM, i.kri/VLM
10.10.2013.
u 08:45

Premijer Srbije novinarima je rekao da se brine zbog obitelji, ali da generalno nikada nije obraćao pozornost na tako nešto pa očekuje da će tako biti i dalje

Zbog prijetnji obitelji premijera Srbije Ivice Dačića sinoć je u Čačku uhićen Ivan S. (24). On je u utorak preko službe 192 zaprijetio da će pobiti djecu Ivice Dačića. Uhićen je u zajedničkoj akciji čačanske i beogradske policije koje su kod Ivana S. pronašle mobilni telefon s kojega je upućena prijetnja i 11 kartica.

Teretit će se za kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti. Prema navodima srbijanskih medija, odmah nakon što su zaprimljene prijetnje operateri iz službe 192 obavijestili su policiju koja je krenula u potragu za nepoznatim muškarcem. Navodno je osumnjičeni stalno mijenjao kartice pa ga je bilo teško, sve do jutros, locirati.

Premijer Srbije novinarima je rekao da se brine zbog obitelji, ali da generalno nikada nije obraćao pozornost na tako nešto pa očekuje da će tako biti i dalje. Rekao je da se s prijetnjama suočavaju stalno i on, i drugi državni dužnosnici. Ovo nije prva prijetnja upućena na adresu Dačića. Njemu je prije nekoliko mjeseci, odmah nakon potpisivanja sporazuma u Bruxellesu između Beograda i Prištine, upućeno niz prijetnji i uvreda.

>>Dačić najavio kako će posjetiti kosovske Srbe uoči izbora

>>Srpski dužnosnici će ipak smjeti dolaziti na Kosovo do izbora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije