Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otmica u Puli

Ugurali ga u Passat, odvezli u šumu i izudarali

Šijanska šuma
Duško Marušić/PIXSELL
11.08.2014.
u 12:25

trojica se sumnjiče da su u petak poslijepodne oko 15.30 sati na kružnom toku u Šijani nasrnuli na Puljanina i na silu ga, upotrebom fizičke snage, ugurali u VW Passat

U pritvoru PU istarske završila su dvojica Puljana, 56-godišnjak i 44-godišnjak, i 27-godišnjak iz Vodnjana, koji su u petak zbog navodnog duga napali 54 godišnjaka iz Pule. Policija ih  sumnjiči za protupravno oduzimanje slobode, iznudu, pokušaj nanošenja teške ozljede, oštećenje tuđe stvari i krađu.

Ova trojica se sumnjiče da su u petak poslijepodne oko 15.30 sati na kružnom toku u Šijani nasrnuli na Puljanina i na silu ga, upotrebom fizičke snage, ugurali u VW Passat pulskih oznaka. Potom su ga odvezli do Šijanske šume te ga više puta udarili, oštetili mu mobitel i naočale, a sve kako bi naplatili novčani iznos za koji su smatrali da im 54-godišnjak duguje.

Ozlijeđenom Puljaninu pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Pula gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje u ovom slučaju se nastavlja jer policija sumnja da je u događaju, uz trojicu uhićenih, sudjelovao još jedan muškarac.

>>Sukob u Dubravi: Prepirka je eskalirala ranjavanjem 39-godišnjaka

>>Ničim izazvan muškarac iz BiH udario Slovakinju u glavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije