Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati novi detalji

Sukob u Dubravi: Prepirka je eskalirala ranjavanjem 39-godišnjaka

hitna pomoć
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
09.08.2014.
u 15:15

Muškarac kojeg je hitna pomoć zatekla kako krvari zbog ubodne rane na trbuhu u četvrtak oko 20.15 u zagrebačkoj Dubravi, sada je stabilno, a policija je kriminalističkom istraživanjem utvrdila detalje tog incidenta...

Muškarac kojeg je hitna pomoć zatekla kako krvari zbog ubodne rane na trbuhu u četvrtak oko 20.15 u zagrebačkoj Dubravi, sada je stabilno, a policija je kriminalističkom istraživanjem utvrdila detalje tog incidenta. Nekoliko muškaraca te se večeri družilo u parku u Ulici Vile Velebita kada su se dvojica 39-godišnjaka počela glasno svađati i vikati jedan na drugoga. Prepirka je eskalirala kada je B. Ć. nožem u trbuh ubo D. J. nakon čega su ga se društvo razbježalo.

Hitna pomoć koja mu je pritekla u pomoć odvela ga je u KB Dubrava. Ozlijeđeni muškarac koji stanuje u blizini parka bio je pri svijesti, a policija je ubrzo uhvatila 39-godišnjaka koji ga je ranio. Riječ je o starom policijskom znancu koji u dosjeu ima preko 20 kaznenih djela imovinske naravi, ali i krvnih delikata. Ovaj puta sumnjiči se za pokušaj ubojstva.

>>Hitna pomoć zatekla teško ozlijeđenog muškarca u parku u Dubravi

Komentara 5

Avatar SMECHAR
SMECHAR
16:58 09.08.2014.

Kako bi bilo da napokon netko radi svoj poao i da ovaj lik dobije 20 godina robije bez mogucnosti smanjenja kazne...kada izađe sa 60 godina iz bukse mozda bude pametniji, a drugima dao primjer sto ih ceka.

L0
luena 01
21:29 09.08.2014.

Ne svacam nase pravosudje,ima dvadest kaznenih djela i na slobodi je ... Nek samo jos jednom netko kaze da smo sredjena pravna zemlja u kojoj se zakoni postivaju...

JA
jaskoni
22:26 09.08.2014.

Da je stara jugo policija pa mu nakon drugog prekrsaja izbila bubrege bi on bio najpristojniji decko u kvartu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije