Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUKOB

Ugostitelj Ž. Godač prijavio organizatora D. Trupkovića policiji

river1
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/3
01.07.2010.
u 13:07

Iz Mladeži HDZ-a poručili su mu da na malonogometnom turniru na Švarči može nastupiti ako povuče iskaz policiji o događanjima prije godinu i pol.

Prijavio sam u ponedjeljak svoju ekipu River Pub za humanitarni malonogometni turnir na Švarči, a Matija Perković, predsjednik Mladeži HDZ-a Karlovca, nazvao me je sutradan i rekao da je organizator odlučio da ona ne može nastupiti, rekao nam je Željko Godač, vlasnik kafića River Pub, u kojem su prije godinu i pol članovi Mladeži Danijel Trupković i Željko Goršić pijani razbijali stolove i stolce i vješali se po lusteru. Upravo je to razlog, smatra Ž. Godač, što su River Pub izbacili s turnira.

Htjeli podržati akciju

– Imali smo dobru namjeru, ekipa igra na svim turnirima, pa smo htjeli ići i na Švarču i podržati humanitarnu akciju. No, poručeno mi je da mogu nastupiti samo ako povučem iskaz o razbijanju u mom kafiću, koji sam dao policiji. Nazvao me i poznanik koji će biti redar na turniru i pitao me kakve probleme planiram raditi na Švarči, jer su ih organizatori, točnije Danijel Trupković, upozorili na mene. Zato sam Trupkovića prijavio policiji zbog uznemiravanja i prijetnji – kazao je Ž. Godač i rekao da pritisci na njega traju već godinu i pol; policiji je bez rezultata prijavljivao anonimne prijetnje i uništavanje automobila.

Trebao je nazvati

– Neka me puste na miru, pitam se što će biti jednoga dana ako ta politička ekipa, koja svoje frustracije liječi na malonogometnom turniru i politizira ga, dođe na vlast? Što tek tada mogu očekivati – pita se Ž. Godač.

Matija Perković, predsjednik Mladeži HDZ-a Karlovca i županije, rekao je da organizatori turnira, Mladež HDZ-a i Športsko društvo Švarča, imaju pravo nekoga odbiti.

– Nelogično je da nastupi ekipa osobe s kojom naši članovi vode sudski spor i koji je svojim izjavama nanio veliku štetu Mladeži HDZ-a. Da nas je prije nazvao, rekao da želi doći na turnir i ispričao se zbog lažnih optužbi, sve bi bilo u redu. Ovako, njegovu prijavu smatramo provokacijom i zbog sigurnosnih razloga na turniru nismo je prihvatili – rekao je M. Perković.

Danijel Trupković, organizator turnira, kaže da je Ž. Godač prijetio da će slučaj dati u medije i da vjeruje da je prijava na turnir bila samo provokacija.

Komentara 2

Avatar Nidgge
Nidgge
22:42 03.07.2010.

mladež si je već nanijela štetu samim tim što je u hdzu,a ne radi Godačevih izjava :))

DD
Drag.Dom.Rata
11:00 18.07.2010.

Mladez ha ha ha ha ha, mladez cega organizacije ciji je cilj sto vise ukrasti, sto vise napraviti stete itd., a bojat se ti sitni kriminalci ne moraju jer dok je JACE Kosor, Branka Vukelica i slicnih oni su nedodirljive osobe, SRAMOTNO!!!!! za te \"KRIMINALCE\" kao sto su Trupkovic, Perkovic i ostali iz HDZ-ove mladezi treba ponovo uvesti \"Goli Otok\" jer to bi bilo jedino rjesenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije