Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen za napad

'Ugledni osječki profesor otac je mog djeteta, a ne želi plaćati'

profesor, hdssb
Privatni album
12.03.2013.
u 17:00


Posvađali smo se, odgurnuo me i pala sam s djetetom u rukama, tvrdi J. T.

Osječki gradski vijećnik HDSSB-a Andrija Pozderović (63) prijavljen je policiji zbog navodnog napada na 30 godina mlađu J. T., s kojom ima, prema njezinim riječima, izvanbračno dijete. Žena je policiji ispričala kako ju je Pozderović, inače i izvanredni profesor na osječkom Prehrambeno-tehnološkom fakultetu, u četvrtak oko 11 sati posjetio te su se posvađali.

Utvrđuju očinstvo

Prepirka je kulminirala, opisala je, tako što ju je gurnuo dok je držala kćer u naručju pa su obje pale.

– Naprasno je ustao i krenuo kući, uhvatila sam ga na vratima za ruku kako bih ga zadržala jer ga se dijete zaželjelo. Odgurnuo me, a u padu sam jedva uspjela odmaknuti malenu, kako ne bih pala na nju i slomila ju – ispričala nam je J. T., također članica HDSSB-a.

Priznaje kako ga je potom, u bijesu, izgurala kroz vrata i za njim izbacila cipele.

– Je li možda i on pao, ne znam. Otišao je, a ja sam pozvala policiju – nastavlja. Razlog sukobu bio je, prema njezinoj priči, postupak za utvrđivanje očinstva koji je u tijeku, ali i njezina najava da će tražiti zaostatke alimentacije. Dijete, naime, službeno nema oca.

Prozvani vijećnik tvrdi kako je žrtva napada bio on.

– Sprečavala me da izađem van, pun sam masnica i ogrebotina, o čemu imam i traumatološki list. Vikala je da će mi uništiti karijeru i obitelj – pokazuje nam on podlakticu. Dijete, tvrdi on, nije držala u naručju.

– Jednom me rukom držala za moju desnu, a drugom udarala po glavi koliko je stigla – opisuje. Policija je slučaj, nastavlja, proslijedila Prekršajnom sudu koji će odlučiti tko je kriv.

Zbog afere s istom ženom, Pozderović je prije četiri godine bio u središtu seks skandala. U javnost je procurilo 30-ak njihovih golišavih fotografija.

Prenoćila na policiji

Vodila se o tome i kraća policijska istraga, no prijava je odbačena jer cilj nije bio stjecanje imovinske koristi.

– Provela sam zbog njega noć na policiji. Nisam ga ucjenjivala, nego sam pukla zbog njegovih lažnih obećanja pa sam mu nazvala suprugu i sve joj ispričala – tvrdi ona.

– Prijetila je tada da će fotografije objaviti na internetu, lupala mi je na vrata pa je moja supruga zvala policiju – govori, pak, on. U vezi su bili, priča J. T., više od pet godina. U početku, kaže, nije niti znala da je oženjen. Obećavao joj je navodno da će ostaviti suprugu, no nakon dvije godine shvatila je da od toga neće biti ništa. Prije nepune tri godine rodila je djevojčicu, čiji se DNK upravo uspoređuje s Pozderovićevim u laboratoriju za genetsku analizu.

– Ugledni je profesor i vijećnik, s primanjima većim od 12.000 kuna, dok je za dijete davao prvo samo 500, a onda "čak" 700 kuna na mjesec – ogorčena je.

Pozderović, koji je jedno vrijeme bio i čelnik Gradskog vijeća, kratko poručuje kako čeka rezultate analize.

Komentara 1

TO
toni0705
22:20 12.03.2013.

Hehehe, padaju maske članovima HDSSB-a. Sve moralna vertikala do vertikale..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije