Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

UEFA ne vjeruje da se Mađare može onako rasturiti bez dopinga!

Hrvatska - Mađarska
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/7
12.10.2019.
u 11:52

UEFA je na provjeru dopinga poslala kompletnu reprezentaciju, posebno Petkovića.

SUBOTA, 5.10.

Nešto nije u redu s Antom Gotovinom. Slavni ratnik, jedan od naših najvećih heroja, prve znakove bolesti, počeo je pokazivati po povratku iz Haga prije sedam godina, kada je rekao da je rat gotov i da se trebamo okrenuti budućnosti. I evo, na godišnjicu bitke za Zadar, poručio nam je da se trebamo okrenuti drugom! Majke su odmah sklonile djecu, a muškarci su pogledali u vrhove cipela. Bidni naš Ante...

NEDJELJA, 6.10.

S Martiniquea javljaju da im se više ne da. Ocean je velik, a par života koji po njemu plutaju na splavi, nisu baš toliko vrijedni, poručuju nam tamošnje francuske vlasti i ljudi iz tvrtke Bourbon Offsshore, koja je našeg mladog kapetana Dina Miškića, poslala u oluju iz koje se nije vratio. Sada im je skupo tražiti. Naša Vlada pritišće Francuze da nastave potragu. Da li bi prestali tražiti da je kapetan Francuz?

PONEDJELJAK, 7.10.

Kada smo već mislili da svađa između Pupija i HVIDR-e nema alternativu, Plenki je s ministrima Medvedom i Božinovićem, primio Jopu i Perišu i pogledavši ih blagi i očinski, uputio im nekoliko toplih riječi o praštanju i toleranciji. Oni su odmah promijenili mišljenje i pozvali Pupija na dijalog. Pupi je poručio da jedva čeka, a Plenki ih je sve pomilkio po glavi zadovoljno se zagledao u sretnu budućnost.

UTORAK, 8.10.

Slavimo dan nezavisnosti. Dan je sunčan, korejski turisti škljocaju po Trgu svetog Marka i skupa s Kolindom i Plenkijem mašu zastavicama gledajući smjenu straže u crvenim kazališnim kostimima. Lijepa svečanost. Ostali građani većinom praznik proslavljaju malo tradicionalnije. Odu u neki od stranih trgovačkih centara, kupe nešto uvezene hrane i malo ispeglaju kartice banaka u stranom vlasništvu.

SRIJEDA, 9.10.

Izgleda da u HDZ-u misle ozbiljno i da su nas odlučili vratiti u Jugoslaviju! Ukidaju nam dan kada smo se, nakon atentata na Franju, razdružili od mrske srbočetničke Juge, a vraćaju stari Dan državnosti, dok je Hrvatska još bila socijalistička republika u sastavu SFRJ. Narod se polako okuplja ispred Vlade i HDZ-a. Čuju se povici “izdaja”, ali masa je još uvijek mirna. Čeka se Šeks, koji će im sve objasniti.

ČETVRTAK, 10.10.

Šeks nam je objasnio da se ne vraćamo u Jugu. Masa se razišla tek kada je čula da će Dan državnosti biti 30. svibnja. Sve je opet kako je i trebalo biti. Vijest o povratku Dana državnosti na svoje mjesto, najviše je obradovala naše nogometaše. UEFA je na provjeru dopinga poslala kompletnu reprezentaciju, posebno Petkovića. Ne vjeruju da se onako može rasturiti Mađare bez dopinga.

PETAK, 11.10.

Drama u HDZ-u na svim razinama! Vijest da se kumove, rodbinu i prijatelje ne smije zapošljavati i da je čak i Plenki zbog toga nastradao, potresla je ne samo HDZ, nego cijelo hrvatsko društvo. Međutim, prava drama se odvijala u Zagrebačkom poglavarstvu, gdje se tu strašnu vijest, nitko nije usuđivao priopćiti Knezu Milanu. Na kraju je sam čuo vijest na krugovalu. Samo se srušio na pod. Bez glasa.

Ključne riječi

Komentara 52

JO
josip
12:14 12.10.2019.

kaže pismeni novinar: UEFA poslala cijelu ekipu na doping test, a pogotovo Petkovića! Pa ovo nebi izgovorila ni moja mala koja ide u vrtić....

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
13:22 12.10.2019.

Nije problem u tzv.novinaru Ivaniševiću, već u onome tko mu dopušta da ovako piše. A možda je sve to zbog "klikanja", a mi to popijemo i pišemo komentare.

SH
Shalan
12:03 12.10.2019.

Ono kad ti onaj tko se konstantno osvrće na II svjetski rat, kaže da se ne osvrćeš na Domovinski.... neprocjenjivo. U istom stilu kako nam ljevičari "tumače" Isusa, sad nam tumače i Gotovinu... Ako je i od vas leftardi ipak je Tu mač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije