Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:

'Manolić je u pravu, u Hrvatskoj sve još miriše na Udbu'

Tomislav Karamarko
Foto: Robert Anić/PIXSELL
04.03.2018.
u 18:48

Oslobađajućom prvostupanjskom presudom Manoliću sud nam je poslao poruku, kaže bivši šef HDZ-a

U Hrvatskoj sve još miriše na Udbu, poručio je danas bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nakon što je bivši dužnosnik Udbe Josip Manolić prekjučer oslobođen optužbi za klevetu u procesu koji je Karamarko pokrenuo zbog Manolićeve tvrdnje da je bio suradnik Udbe.

Karamarko je u objavi na Facebooku iznio dio Manolićeve karijere na pozicijama u bivšoj Jugoslaviji te rekao da je u procesu dokumentima i svjedočenjem dokazao da je Manolić "lagao i klevetao".

- Oslobađajućom prvostupanjskom presudom Manoliću sud nam je poslao poruku! Ako vas netko nazove udbašem, to u Hrvatskoj nije kleveta već to trebate sa zahvalnošću primiti kao kompliment - poručio je Karamarko, dodajući da su svjedoci Manolićeve obrane, uključujući bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, imali samo političko-politikantske namjere.

- Za razliku od njih, moji svjedoci su bili autentični i argumentirani, jer su po prirodi svog posla i struke jednostavno znali istinu. Za tu istinu su svjedočili na sudu i na tome sam im zahvalan. Ovi prvi i društvo kojem pripadaju pokušali su me uvući u svoju jazbinu kojoj nikada nisam svjetonazorski pripadao, a s obzirom na to da nisu uspjeli, zapravo su mi bili najbolji odvjetnici. U ovom sudskom postupku, kao i u brutalnim difamacijama protiv mene za vrijeme predizbornih kampanja kada je Domoljubna koalicija nezaustavljivo pobjeđivala, pokazali su pred licem cijele hrvatske javnosti tko su oni, a tko sam ja. Pokazali su još jednom da inzistiraju u nametanju podjele “MI I ONI”. Da sam bilo kada svjetonazorski pripadao njima, danas bih vjerojatno bio premijer RH. Josip Manolić s pravom kaže “ ja sam pobjednik“! I, nažalost, u pravu je, jer u Hrvatskoj “sve još miriše na nju” - Udbu - poručio je Karamarko.

U Tuđmanovo doba HDZ je stalno padao, a onda se ukazao Sanader:

Tomislav Karamarko
1/10

Komentara 78

MI
Milan1
19:34 04.03.2018.

Karamarko jurisas na vjetrenjace. Sam si. Previse izdajnika za judine skude...

ET
etrao
19:56 04.03.2018.

Dirnuo si u osinje gnijezdo zato su i upregli sve snage kako bi te maknuli!

GU
Gustirna
19:59 04.03.2018.

Centralni komitet udbe koji se sastoji od mesica,manolica,bude,josipovica i pilsela drama hrvatskim pravosudjem,medijima,visokim skolstvom,kulturom...i bez njihovog amenovanja u tim djelovima drustva ne moze preletiti ni muha, ako nije povezana sa udbom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije