Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na njezin rad nema primjedbi

Učiteljica koja vrijeđa i širi govor mržnje pod istragom policije

Bernarda Jug
Screenshot/YouTube
21.09.2021.
u 19:33

Iz škole će zatražiti mišljenje Ministarstva o tome što s njezinim aktivnostima izvan radnog mjesta, jer ondje na njezin rad nema primjedbi

Budući da nas još uvijek prati epidemija COVID-19, za svoje učenike i zaposlenike izradili smo maske s logom škole. S osmijehom (koji se na žalost ne vidi) nosimo ih u prostorima škole ili izvan nje!". 

Tako su se novim maskama pohvalili u Osnovnoj školi Mihovila Pavleka Miškine. U isto vrijeme djelatnica te škole koja predaje engleski jezik u nižim razredima, na društvenim mrežama vodila je antimaskersku kampanju. Ima, dakako, pravo na mišljenje o svrsishodnosti nošenja maski, no policija će istražiti je li prekršila zakon nakon što je ravnateljica Centra za socijalnu skrb prijavila Bernardu Jug zbog slanja uznemirujućih poruka i huškanja prosvjednika na nju.

Policijska uprava krapinsko-zagorska potvrdila je za Dnevnik.hr da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad B. Jug, koja je verbalno napala i pedagoginju u Osnovnoj školi Krapinske Toplice, pozvavši svoje pratitelje da joj ostavljaju poruke na društvenoj mreži. “Zagorska sotona, ljudi, jel vama jasno koliko je to strašno, ona je gora od četnika…”, napisala je Jug za pedagoginju

U školi u kojoj radi ne vide razlog za pokretanje stegovnih mjera, a ravnateljica najavljuje da će, kako piše Index, zatražiti mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja o tome što s njezinim aktivnostima izvan radnog mjesta, jer ondje na njezin rad nema primjedbi. Jug i dalje svakodnevno objavljuje huškačke videosadržaje. “Kad su otkrivene lažne diplome u školama, isti ovi prosvjetari koji sada mene napadaju i potiču linč i mržnju, branili su te kriminalce i opravdavali ih. Takvi rade u školama?” napisala je. Govorila je, uz ostalo, o sotonskim medijima koji pišu za sotonske čitatelje, najavljivala rat...

Video: Božinović: 'Trenutačno ne predviđamo pooštravanje mjera, ali ni liberalizaciju'

Komentara 67

DA
Darlboro
21:13 21.09.2021.

Žena je u banani... A vi koji podržavati ovakav ili sličan način komuikacije, ste - isto u banani...

MA
Maui
21:41 21.09.2021.

Kome to poremećeno govno predaje?

CK
CKI
20:42 21.09.2021.

Ova je psihički poremećena osoba. Vidi se po svim elementima ponašanja a to se smatra normalnim ponašanjem!?Osim toga, kako može osoba puna mržnje biti prosvjetni radnik i raditi sa djecom. Pa tko je stvarno ovdje više lud!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije