Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Back to School

Učinite školsku godinu mnogo zabavnijom uz ova jednostavna 4 koraka

Huawei
Foto: Huawei
1/6
30.08.2021.
u 15:48

Dokazano je da dobra priprema u velikoj mjeri potiče dobre rezultate tijekom školske godine

Nova školska godina je pred vratima. Koliko to može biti izazovan zadatak dokazala je nagla, neočekivana izmjena radnih uvjeta. Školovanje na daljinu postalo je novo normalno. Budući da je tome tako, nagle izmjene mogu utjecati na uspjeh školaraca, pa je iznimno važno novi početak dočekati spremno i odgovorno. Ovaj tekst donosi 4 jednostavna koraka kako se pripremiti za novu školsku godinu na daljinu.

1. Personalizirajte prostor za školarce

Za konkretne rezultate, najvažnije je da se školarci osjećaju slobodno u svom prostoru. To konkretno znači da nije dovoljno osigurati im veliki radni stol i dovoljno prostora, već je potrebno prostor potpuno personalizirati prema školarcima. Neka zidovi budu dekorirani onako kako oni vole i žele. Osim radnog prostora, važno je ostaviti im dovoljno mjesta za kreativne aktivnosti, koje je potrebno pomno odvojiti od radnog prostora, kako bi se osjećala razlika između rada i slobodnog vremena. Najbolji recept za odlično rješenje radnog prostora je dozvoliti školarcima da sami biraju izgled svoje sobe. Kreativnu stranu dobro je prepustiti njima, a vi pritom budite odlični saveznici u onoj tehničkoj. Važno im je omogućiti kvalitetnu osnovnu informatičku opremu.

Kada je riječ o slušalicama, FreeBuds 4 dat će im potpunu slobodu kretanja uz savršenu kvalitetu zvuka. Njihov visoki zvučni raspon omogućit će školarcima da dožive svaki detalj svojih omiljenih melodija, a pritom i asistirati u tome da im ni jedan detalj s predavanja ne promakne.

Foto: Huawei

2. Ne zaboravite na funkcionalnost

Ekrani su u digitalnom vremenu, ali i novonastalim uvjetima neizbježni. Umjesto da se borite protiv tranzicije koja dolazi, svakako je iskoristite u svoju korist, ali i korist vašeg školarca. Ključ svega tijekom školske godine leži u funkcionalnosti. Prvi važan korak je preraspodjela vremena. Vaš školarac mora znati kad je vrijeme za učenje, a kada za zabavu. Dobra i kvalitetno odrađena organizacija već je pola obavljenog puta do dobrog školskog rezultata. Kako biste mu asistirali u samostalnoj organizaciji vremena, oslonite se na pametni sat GT2 Pro. Osim osnovne funkcije vremena, sat omogućuje da vaše dijete bude povezano s prirodom. Čim podigne dlan, vidjet će vrijeme zalaska i izlaska sunca. To će mu dati dovoljni poticaj da razmišlja o tome kako iskoristiti dan u prirodi. Sat je vrlo elegantno rađen, nije težak za kožu i time pruža stopostotnu mobilnost.

Foto: Huawei

Funkcionalost, s druge strane, podrazumijeva i dostupnost. Omogućite vašem školarcu nesmetan kontakt s prijateljima uz vrhunski mobitel   P40 lite. Osim kontakta, moći će ostvariti i nezaboravne fotografije, jer P40 lite pruža visoku kvalitetu slika, posvećenu upravo detaljima. Njegova tehnologija omogućit će vašem djetetu da vidi širi spektar boja, vizualnih detalja i da na osnovu gotovo umjetničkih fotografija stvori vlastitu osobnost. Odličan je i za društvene mreže, jer pruža mogućnost selfija u najboljem izdanju.

Foto: Huawei

3. Uvijek potičite kreativnost

Ako je već tehnologija potrebna za nove školske uvjete, onda neka bude i zabavna. Istraživanja dokazuju da će školarci postizati bolji uspjeh u školi ako su motivirani, a motivirat ćete ih tako što ćete im, osim obaveze – dati i slobodu kreativnosti. Kako bi imali dovoljno moderne mogućnosti, morate se pobrinuti za kvalitetnu tehnologiju. Omogućite im nezaboravno filmsko i kreativno iskustvo uz elegantan laptop MateBook D 15 AMD . Osim što je idealan za obavljanje svih školskih i kreativnih zadataka, vašem školarcu dat će neizmjerno važnu slobodu za istraživanje raznovrsnih mogućnosti, budući da je ovo multi praktičan laptop uz koje će vaše dijete raditi zadatke, ali i poticati kreativnost

Foto: Huawei

Ako ste ipak za nešto mobilniju varijantu koja dostojno može zamijeniti računala, bacite pogled na Matepad Pro – tablet koji predstavlja potpunu revoluciju u kreativnosti. Spojit će ugodno s korisnim budući da se radi o odličnom alatu za obavljanje raznih vrsta zadataka i poslova, a pritom njegov ekran pruža nevjerojatan spektar mogućnosti i raznovrsnih boja za najbolja vizualna iskustva vaših školaraca.

Poseban dizajn omogućuje mobilnost, jer u torbu stane poput papira. Osim toga, ovim uređajem budite ekološku svijest, budući da je posebno dizajniran da štedi energiju. Pruža mogućnost kreativnog crtanja i pisanja, što će školarcima dati dovoljno prostora i motivacije da se izraze i izvan nastavnih obaveza. Možda i najvažnije od svega jest to da će upravo školarci ovim uređajem moći biti dostupni. Naime, Matepad Pro ima mogućnost uvezivanja vašeg mobitela s tabletom, što će uvelike olakšati korištenje uređaja, te pretvoriti tablet u moderni, pametni telefon.

4. Ne zanemarite fizičku aktivnost

U vremenima online nastave i obaveza, nije rijedak slučaj da se fizička aktivnost smetne s uma. Ovaj, vrlo važan segment ne smijete zanemariti, jer upravo fizičkom aktivnošću, vaši će školarci izbaciti višak energije, održati zdravu formu, te generalno osjećat će se bolje. To dokazuju i brojna istraživanja koja govore da upravo redovita fizička aktivnost pobuđuje dopamin i serotonin – glavne hormone zadužene za pozitivne osjećaje i mišljenje o sebi.

Pa ipak, nije svaka fizička aktivnost uvijek zdrava. Prekomjerna doza može uzrokovati kontra efekt. Zato je važno da sve uvijek imate pod kontrolom i pratite stanje i promijene. U tome će vam uvelike pomoći GT 2 Pro. Ovaj pametni sat nudi vam potpuno prilagođen stil sučelja koji odgovara vašim potrebama i ukusu. Uz njega, možete zaboraviti na dugotrajno pretraživanje idealnih vježbi i treninga, jer nudi čak 96 različitih vježbi, ali i treninga. Tako primjerice možete vidjeti koji je idealan trening na poslu, kod kuće , ili u bilo kojoj drugoj situaciji. Uz ovaj ćete uređaj doslovce imati vlastitog fitness trenera na ruci. Osim treninga, idealan je priručnik i u ostalim potrebama, jer nudi mnoštvo aplikacija i mogućnosti.

Foto: Huawei

Sve to i mnogo više omogućio je Huawei. Pouzdani proizvođač vrhunske tehnologije koja će vam život zasigurno učiniti lakšim, zabavnijim, a školsku godinu na daljinu može pretvoriti u pravu malu zabavu za školarce svih uzrasta. Ako u tekstu niste pronašli ništa za sebe, ne brinite, u ponudi su i brojni drugi proizvodi. Uz njih možete istražiti svijet pametne tehnologije koja digitalno uvelike koristi u prednost svakog pojedinca.

Sadržaj nastao u suradnji s Huaweijem.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije