Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE MU JE NAPLAĆENO

Učenik suspendiran jer je uzeo komadić piletine previše

chicken nugget
Foto: Thinkstock
03.11.2016.
u 16:38

Zanimljivo je i kako je Carsonu taj ručak čak tri puta naplaćen i to iznosima od dva puta po 2,75 dolara i jednom od 2,5 dolara.

Učenik iz Tennesseeja suspendiran je iz škole nakon što je prilikom ručka uzeo komadić mesa više nego što je bilo dopušteno.

Carson Koller, učenik srednje škole Farragut High School, suočen je s disciplinskim postupkom zbog ''krađe'' jednog komada piletine koji se ne nalazi u sklopu standardnog školskog obroka.

Njegova majka ne razumije zašto je riječ o krađi ako je ručak plaćen, javlja Mashable.

– Razbijam glavu što da napravim i nisam sigurna. Da se smijem, kaznim ga, obučem ga kao kradljivca chicken nuggeta ili da ne učinim ništa – napisala je Carrie Koller Waller na Facebooku.

Majka se čudi suspenziji u trajanju od jednog dana budući da se škola nije libila ranije dodatno naplatiti ako bi uzeo više hrane od dopuštenog.

– Kako je to krađa ako je platio za to? To je hrana. HRANA!!! A ne oružje, droga, alkohol ili varanje na testu – napisala je. 

Zanimljivo je i kako je Carsonu taj ručak čak tri puta naplaćen i to iznosima od dva puta po 2,75 dolara i jednom od 2,5 dolara. Na na računu se točno vidi da mu je daj komadić piletine naplaćen.

Nakon što se majka požalila školi, ravnatelj je naredio dodatnu istragu nakon koje je ukinuo suspenziju. Carson tako na kraju nije izgubio cijeli dan u školi.

>> Lako je đake kažnjavati, a puno teže pomagati im

Komentara 9

DU
Deleted user
18:34 03.11.2016.

"kao kradljivca chicken nuggeta"...da chicken nugget, ahahaaaa e jadnici jadni balkanski iskompleksirani, sve su vam babe govorile chichen nugget

Avatar AligatorXO
AligatorXO
17:10 03.11.2016.

Propao bih u zemlju od srama kada bu mi neko gladno dijete moralo ukrasti hranu da bi se najelo.

MI
mix2mix
17:13 03.11.2016.

i jos dobije suspenziju, nevjerojatno, kapitalisticka bagra, nije cudo da imaju vise zatvorenika nego cijeli svijet zajedno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije