Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Učenici ozlijeđeni u tehnički neispravnom autobusu

sudar dva autobusa
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
17.03.2017.
u 10:56

Zbog neprilagođene brzine pri prelasku autobusa preko izbočine na cesti, dvojica maloljetnih putnika izbačena su sa svojih sjedišta...

Dvojica učenika u dobi od 14 i 15 godina ozlijeđena su u tehnički neispravnom autobusu u Varaždinu.  Prometna nesreća dogodila se još 8. ožujka oko 14.30  sati, no policija je o njoj izvijestila danas. 

U Jalkovečkoj ulici 60-godišnji vozač upravljao je autobusom u vlasništvu prijevozničkog poduzeća sa sjedištem u Varaždinu.

Zbog neprilagođene brzine pri prelasku autobusa preko izbočine na cesti, dvojica maloljetnih putnika izbačena su sa svojih sjedišta. Naknadno su sami zatražili liječničku pomoć, a težina ozljeda zasad nije poznata.

U stanici za tehnički pregled obavljen je izvanredni tehnički pregled autobusa i utvrđeno je da je vozilo tehnički neispravno!  

- Ima loše uređaje za kočenje, upravljanje i osvjetljavanje, nedostaju sigurnosni pojasevi, kopče sigurnosnih pojaseva ne rade i drugo - kažu u PU varaždinskoj, koja ne navodi je li riječ o školskom autobusu koji prevozi učenike. Protiv vozača, prijevozničke tvrtke i odgovorne osobe policijski službenici podnijet će prijave.

>> Dječak tješi druge pacijente: ‘Ne bojte se, ja sam preživio eksploziju

>> Počinje suđenje muškarcu koji je ubio susjeda pa otišao na kavu i colu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije