Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natjecanje

Učenici čakovečke Gimnazije najbrži na rijeci Muri

mura
Vjeran Žganec Rogulja / Pixsell
22.05.2011.
u 09:31

Prema riječima Miodraga Novosela iz Ekoma, tehničkog organizatora, cilj akcije je razvoj sportsko-rekreacijskog turizma na rijeci Muri i njezina zaštita

 

ČAKOVEC - Čakovečka Gimnazija pobijedila je na jubilarnom 10. rafting kupu Mura, na kojem je sudjelovalo sedam međimurskih srednjih škola i jedna ekipa učenika iz mađarske Nagykanisze. U raftingu su se okušali i brojni drugi zaljubljenici u taj oblik rekreacije. Druga je na cilj stigla ekipa Ekonomske i trgovačke škole, a treće mjesto pripalo je Gospodarskoj školi Čakovec. Zahtjevna dionica od Podturna do Goričana bila je duga dvadesetak kilometara. Prema riječima Miodraga Novosela iz Ekoma, tehničkog organizatora, cilj akcije je razvoj sportsko-rekreacijskog turizma na rijeci Muri i njezina zaštita. Organizatori su Grad Čakovec i Turistička zajednica Međimurske županije.

Ključne riječi

Komentara 1

FE
ferenc
23:29 22.05.2011.

ovo je bilo predivno za vidjeti,pogotovo krajolik mure u Podturnu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije