Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE PUTA GA UBOLA

Ubojstvo u Zagrebu: Žena je već ranije nožem napadala muškarca?

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
29.12.2017.
u 12:09

Što je motiv još nije poznato ali prema neslužbenim informacijama osumnjičena žena i ubijeni muškarac bili su u vezi i često su se svađali

B.N. (41) sumnjiči se za ubojstvo D.P. (52) koje se dogodilo u četvrtak oko 12 sati u stanu u Zrnetićevoj 5 u Zagrebu.

Ubojstvu je prethodio verbalni i fizički sukob, a u jednom trenutku 41-godišnjakinja je uzela nož te njime više puta ubola 52-godišnjaka. 

Nakon toga je prevezena u bolnicu, gdje je ustanovljeno da je bila u alkoholiziranom stanju, a nije poznato koliko je promila alkohola imala u krvi.

Ona je u petak dovedena u policiji i nad njom je u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojeg će najvjerojatnije biti provedena istražnom sucu.

Što je motiv još nije poznato ali prema neslužbenim informacijama osumnjičena žena i ubijeni muškarac bili su u vezi i često su se svađali zbog čega je policija već intervenirala, a lani je B.N. bila prijavljena za pokušaj ubojstva D.P. kada ga je također napala nožem.

1/7
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Anti_antifa
Anti_antifa
12:23 29.12.2017.

"Muškarci" tipa Šimleše ili Glavonjaševića trpe ženska nasilja, "jer ona nije njihov rob, ona je snažna, samosvjesna i samostalna individua"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije