Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJENA ŽENA

Ubojstvo u Slakovcima: Osumnjičen partner poznate natjecateljice serijala Ljubav je na selu

U Selu Slakovci blizu Vukovara muškarac je ubio ženu hladnim oružjem
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/6
22.03.2020.
u 14:02

Policijska ophodnja je na mjestu događaja bila u 11.12 sati. Odmah po dolasku uhitili su 56-godišnjeg muškarca za kojeg postoji sumnja da je izvršio ubojstvo

Žena (44) iz Vinkovaca ubijena je danas prije podne hladnim oružjem u Slakovcima, selu nedaleko od Vinkovaca. Prema navodima policije, policija je dolaskom na mjesto događaja uz mrtvo tijelo žene zatekla i 56-godišnjaka za kojega postoji sumnja da je hladnim oružjem usmrtio ženu kao i nož s kojim je izvršeno ubojstvo.

- Policija je danas u 11,02 zaprimila dojavu da je u Slakovcima izvršeno ubojstvo jedne ženske osobe. Reagirali smo alarmantno i policijska ophodnja je bila na mjestu događaja u 11,12 minuta te je odmah uhitila  56- godišnjeg  muškarca iz Slakovaca, za kojeg postoji sumnja da je hladnim oružjem usmrtio 44- godišnjakinju iz Vinkovaca. Na mjestu događaja zamjenica ŽDO Vukovar provodi očevid u suradnji s policijskim inspektorima PU vukovarsko-srijemske, kojim će se raspoznati okolnosti ovog događaja. Nad tijelom ubijene ženske osobe će biti izvršena obdukcija tijekom 23. ožujka 2020. godine, na Odjelu patologije u OŽB Vukovar, navode iz policije.

Kako neslužbeno doznajemo od mještana Slakovaca ubijena je Ž.J. dok se za ubojstvo sumnjiči Jozo Livaja. Navodno kako je Ž.J., inače rastavljena, došla u posjetu kod Livaje i njegove nevjenčane supruge Anje Boronjek koja je hrvatskoj javnosti postala poznata po sudjelovanju u serijalu Ljubav na selu. Navodno kako je ona pobjegla iz kuće kod susjeda koji je potom pozvao policiju. Da je Boronjek prijavila ubojstvo potvrdili su nam i iz policije. Livaja je inače rastavljen, otac je četvero djece, a bavio se i poljoprivredom.  

- Sve tri osobe su nam poznate po postupanjima i iz prekršajne i iz kaznene domene. Kada budemo imali više informacija o ostima ćemo izvijestiti javnost, rekao je glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković.

Mještani nam kažu i kako je ubijena žena imala ranu u predjelu grudi ali nisu mogli reći je bio jedan ii više uboda nožem. Kažu i kako su Anja i Jozo živjeli burnim životom

Ključne riječi

Komentara 6

NA
Narcis660
14:52 22.03.2020.

Pa zar još i ovo 😪 ...Ubijeni smo od svega što nam se događa i jel pojedincima još nije dovoljno zla i plača??.. počivala u miru ... Teško onima što ostaju živjeti s ovim...

IM
Immanuell
17:44 22.03.2020.

Eto, netko bježi od korone, netko gleda potres, a netko bez obzira na sve ima svoje sablasti koje ga progone i ne može ih se riješiti, možda zbog loših gena, lošeg odgoja i života, primitivne sredine....... On je ubio tuu ženu, tko zna iz kojih njemu užasno važnih razloga, a zaboravlja da nitko na svijetu nema pravo ni na čiji život. To je potez koji nitko nikad ne bi smio povući. Što je nju vuklo kod takvog čovjeka, možda slično kao i njega da.postane ubojica. Počivala u miru Božjem.

ZO
Zooltan
16:48 22.03.2020.

Kako da nema ni jednog motociklista na naslovnici . Njih je gušt komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije