Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motivi nejasni

Osumnjičenik za ubojstvo Blaževića pobjegao u BiH?

Ivan Mate Blažević
Foto: Privatni album/Miranda Čikotić/PIXSELL
1/2
13.08.2017.
u 17:44

Nikola je pobjegao, a istražitelji nisu pronašli oružje kojim je počinjen zločin te imaju izjave više od desetak svjedoka.

Neslužbeno se doznaje kako je Nikolom G. J., osumnjičen za smrt Ivana Mate Blaževića, pobjegao u BiH, javlja 24 sata.

Policija je postavila patrole pred stan u Strožancu gdje mladić stanuje te u Rudi kod Trilja gdje je obiteljska kuća, poručili su iz policije.

Ivan Mate Blažević
1/13

Podsjećamo, Ispred lokala "Reket " na ulazu u Stobreč, desetak minute nakon četiri sata ujutro došlo je do sukoba u kojem je Blažević uboden u grudni koš, u srce.

Nikola je pobjegao, a istražitelji nisu pronašli oružje kojim je počinjen zločin te imaju izjave više od desetak svjedoka.

Komentara 8

PE
Peet
18:47 13.08.2017.

Razmisljam.... i ne znam sta bi napisao. Dinamovac sam, osudjujem napad na suca Marica, svakako sam bio za to da se pokojni kazni vecom kaznom, ali ovo nije zasluzio. Djeco, pamet u glavu, cuvajte sebe i druge.... zivot je samo jedan. Roditelji, pricajmo sa djecom, tupite im u glavu da nemaju pravo drugim osobama nanositi ozljede ili nesto gore. A opet ako je u samoobrani ovaj sto je ziv ubo ovog pokojnog.... ne znam sta bi rekao....da je moj sin...uffff..... ljudi pamet u glavu

IL
ilijan
20:14 13.08.2017.

Odmah sam to rekao i to vjetojatno u Tomislavgrad

DU
Deleted user
20:52 13.08.2017.

za koji nogometni brlog taj nikola navija..kad je moga policiji tako lako i brzo pobic ili mu je draza atletika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije