Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije želio u zatvor

Ubojica iz Liegea osuđen za silovanje još 2003. godine

Napadač Amrani
AFP/PIXSELL
14.12.2011.
u 17:28

Ujutro na dan napada, Amrani je imao zakazano saslušanje na sudu zbog novih optužbi o napastovanju, no nije se pojavio

Napadač iz Liegea, Nordine Amrani, bio je osuđen za silovanje još 2003. godine, za što je dobio kaznu od dvije godine zatvora. Ujutro na dan napada, Amrani je imao zakazano saslušanje na sudu zbog novih optužbi o napastovanju, no nije se pojavio, javlja LeSoir. Njegov odvjetnik, kojeg je nazvao prije napada, tvrdi kako smatra da njegov klijent nije želio natrag u zatvor.

Amrani je je 2009. godine osuđen na 42 mjeseca zatvora zbog posjedovanja plantaže marihuane, a na uvjetnoj slobodi bio je od listopada 2010. godine, javlja LaMeuse.

Belgijska televizijska kuća RTL TVI izvještava kako je Amrani imao oko dvadesetak prekršaja i kaznenih djela te prenose izjavu njegova prijatelja koji tvrdi kako se Amrani ponašao povučenije u zadnje vrijeme te kako mu se povjerio da "ima nekog posla na sudu" koji ga zabrinjava te mu zadaje dosta stresa. Međutim, nije nikome govorio razlog zbog kojeg ide na sud.

Komentara 15

OB
-obrisani-
18:33 14.12.2011.

obecali mu 9 djevica,ihihihihihihi

OB
-obrisani-
18:51 14.12.2011.

haha... šta ti je politička korektnost civiliziranog zapada... u Belgiji se vjerski predznak prekršitelja ne smije niti naznačiti, pa makar se radilo o vjerski motiviranom zločinu... na jednom sam sajtu pročitao da je \"Nordine\" Amrani zapravo Nouruddeen... (iliti po naški: Nurudin)

GU
Gustavo
21:16 14.12.2011.

Glasat ću protiv ulaska u EU da nam ne uvale ove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije