Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije želio u zatvor
Povratak na članak

Ubojica iz Liegea osuđen za silovanje još 2003. godine

Ujutro na dan napada, Amrani je imao zakazano saslušanje na sudu zbog novih optužbi o napastovanju, no nije se pojavio

Komentari 15

GU
Gustavo
21:16 14.12.2011.

Glasat ću protiv ulaska u EU da nam ne uvale ove.

VL
OB
-obrisani-
18:33 14.12.2011.

obecali mu 9 djevica,ihihihihihihi

VL
OB
-obrisani-
18:51 14.12.2011.

haha... šta ti je politička korektnost civiliziranog zapada... u Belgiji se vjerski predznak prekršitelja ne smije niti naznačiti, pa makar se radilo o vjerski motiviranom zločinu... na jednom sam sajtu pročitao da je \"Nordine\" Amrani zapravo Nouruddeen... (iliti po naški: Nurudin)

VL
Avatar JOHNI
JOHNI
19:20 14.12.2011.

Nije terorističk ćin,i zločin,? -samo im se osvetio tim zapadnjacima (da nekažem za njega krščanima) ,kada on tone , e nebu njega je..ali neka netko još potone za njim. nije teroristički čin ,čovjeku bilo dosadno pa išao u lov na ljude. Zar nije svako nasille ,pogotovo s takvom upotrebom oružja teroristički ćin, zar mora uvjek biti neki politički motiv da bi se nešto proglasilo teroristički ćin?

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
19:40 14.12.2011.

Najdublja osuda ovoga terorističkoga napada! Moja sućut obiteljima stradalih.

VL
TO
Toni50
19:58 14.12.2011.

Napadač iz Liegea, Nordine Amrani, bio je osuđen za silovanje još 2003. godine, za što je dobio kaznu od dvije godine zatvora. Ujutro na dan napada, Amrani je imao zakazano saslušanje na sudu zbog novih optužbi o napastovanju... Ne branimm ga niti mogu niti ima smisla; ali je pitanje jeli zaista i bvio kriv prije za silovanje i dali je to jedan od razloga da je ponorio ???

VL
DR
dreamteam
20:17 14.12.2011.

Na žalost Europa je puna ovakvih naoruzanih Alahovih divljaka.

VL
IV
ivicas
20:55 14.12.2011.

u njegovoj arapskoj domovini vjerojatno nece shvatiti zasto ga se optuzivalo , jer sve to kod njih nije kaznjivo , u afganistanu muskarci siliuje slobodno neudate zene djevojke a one cak idu u zatvor ako ne zele spavati ponovo snjimama ,toliko o asimilaciji tih i slicnih u europi

VL
Avatar babas
babas
21:41 14.12.2011.

Hrvatski političari moraju štititi hrvatske građane od masovnog ulaska ovakvih divljaka i nasilnika kad uđemo u EU. Francuska ih je prepuna,a nisu pošteđene ni ostale zapadnoeuropske zemlje. Naši političari bi trebali dobro razmisliti kako sačuvati Hrvatsku od divljaka iz EU,kada oni uhvate korijenje više ih se ne možeš riješiti,a to znači nesigurnost,silovanja,razbojništva,ubojstva,pljačke... A sve to onda neminovno vodi i do šovinizma i rasizma prema strancima.

VL
AM
a_morte_i_rossi
22:47 14.12.2011.

naši političari trebaju cuvati nas od divljaka i sa istoka tipa bosna srbija koji su malo veci divljaci ko i ovaj alžirac i sta vec je

VL
MA
mare0801
06:32 15.12.2011.

tolerantna sam i nemam ni natruhe rasističkih misli,ali bila sam u Veroni par dana i ostala zapanjena brojem imigranata na ulicama,koji uglavnom ne rade ništa,nego se klate s jednog ugla na drugi,prodaju neke satove,torbice i đinđe,i bježe iza kantuna,kada vide policiju.U centru grada gotovo da nisam čula talijanski.Prijateljica,koja živi tamo desetljećima,mi kaže da su pomalo svi očajni,i da već svoj grad ne prepoznaju.Ne postoji nikakav suživot,jer se doseljenici i imigranti izbjegavaju.To da takva situacija rađa ovakve slučajeve,dođe skoro pa normalno.Postoji ogroman jaz i međusobni prezir između ova dva sloja društva. Multikulturalnost u Evropi ne postoji.

VL
Avatar ivek
ivek
07:21 15.12.2011.

terorist kakav ubica,,,,, vrsia teror

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
08:32 15.12.2011.

Napadač iz Liegea pokrenuo je lavinu pa sad su česti izljevi građana da treba sve useljenike iseliti, postavljam pitanje svima pa i sebi što bi se dogodilo kad bi koji Hrvat dao takovu izjavu protiv ne državljana RH. Pozdrav dobrim ljudima

VL
IV
ivanorth
08:51 15.12.2011.

Za sve koji misle da ce Hrvatska dobiti priliv imigranata iz arapskih i ostalih muslimanskih zemalja kada udje u EU, predlazem vam da odete na srbijanski Press i Blic i potrazite tekstove o azilantima iz tih istih zemalja smestenim u Banji Koviljaci u Loznici u Srbiji. Aprila ove godine sam bila tamo i licno se uverila u stanje. Uzas! Molim vas, ako vas ne mrzi i ako imate vremena, posetite ta dva lista i procitajte o cemu je rec i sve ce vam biti jasno. Pozdrav svima

VL
Avatar billybull
billybull
07:07 16.12.2011.

administratore, u cemu je problem? kaj sam trebal precizirati opet musliman ili slicno? zakaj te muci spominjanje nama susjedne neprijateljske drzave? jesi li sudjelovao u ratu, bio u bosni, i naucio njihova gledista spram hrvatske?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.