Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN

Ubio torcidaša: Nakon svađe zabio mu nož u srce pa u bijegu bio mjesec dana

Ivan Mate Blažević
Foto: Privatni album/Miranda Čikotić/PIXSELL
1/2
18.11.2017.
u 10:28

Ubojstvo za koje je Gusić Janjić sada optužen bilo je medijski vrlo eksponirano jer je ubijeni Blažević bio istaknuti pripadnik Torcide, a i sam je svojevremeno završio na stranicama crnih kronika zbog napada na nogometnog suca Bruna Marića.

Nikola Gusić Janjić (24) optužen je za ubojstvo Ivana Mate Blaževića (23), a optužnicu protiv njega podiglo je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu.

Janjića Gusića tereti se da je 11. kolovoza u 4.10 pred jednim kafićem u Stobreču, nakon svađe nožem nasrnuo na Blaževića. Ubo ga je u lijevu stranu prsišta pri čemu mu je oštetio srce i prsnu aortu, pa je Blažević s teškim i po život opasnim ozljedama prevezen u KBC Split gdje je u 4.50 preminuo.

Ivan Mate Blažević
1/8

Gusić Janjić je nakon toga pobjegao i u bijegu je bio sve do rujna ove godine, kada se nakon nagovora obitelji odlučio predati policiji koja je za njim raspisala tjeralicu. Od rujna je u istražnom zatvoru, a tužiteljstvo traži da mu se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od bijega te opasnosti od ponavljanja djela.

Ubojstvo za koje je Gusić Janjić sada optužen bilo je medijski vrlo eksponirano jer je ubijeni Blažević bio istaknuti pripadnik Torcide, a i sam je svojevremeno završio na stranicama crnih kronika zbog napada na nogometnog suca Bruna Marića. Blažević je zbog toga napada bio i osuđen.

Komentara 9

BI
billynik
11:38 18.11.2017.

Zašto skrivate da je ubojica također član torcide. Zašto je Blažević ubijen tek nakon što je počeo puno pričati i navodno prijetiti da će puno toga ispričati?

SX
sudbina x
11:37 18.11.2017.

Sad sigurno neće progovoriti tko je nacrtao svastiku i napao Marića...Zna se kome to odgovara...

BJ
Bjelovar112
11:04 18.11.2017.

zasto ne date komentare kod spektakularnog naslova kako je mamic u prednosti . jos nije ni pocelo nit se tocno zna kad budu izbori vec udri po mamicu . nisam neki fan isto tog mamica ali realno za sve je on kriv i za svaki klub .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije