Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAS VEGAS

Ubio suprugu bejzbol palicom: 'Ne kajem se zbog toga'

Foto: Facebook
1/2
23.05.2019.
u 09:17

Zvjezdanina sestra se isto oglasila oko slučaja, tvrdeći kako je Miljuš monstrum koji laže, a njihov otac divan čovjek koji je uvijek pomagao Zvjezdani i Slobodanu

U razgovoru s novinarkom kanala FOX5 37-godišnji Slobodan Miljuš, koji je u Las Vegasu svoju suprugu Zvjezdanu Bencun ubio bezbolskom palicom, priznaje kako se ne kaje zbog tog čina te da do toga ne bi došli da se, kaže, nije umiješao njezin otac.

Čin ubojstva odmah je potvrdio, a žaljenje za tim, nije pokazivao.

- Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga. Mnogo je razloga zbog kojih sam to učinio - nikada nije bila kući, nije vodila računa o djeci, sve sam radio ja... Da njen otac nije zabadao nos gdje ne treba, do ovoga nikada ne bi došlo. Morao sam da mu se osvetim, a kada bude gledao vijesti, znati će zbog čega- kazao je Miljuš, a prenosi Blic.rs.

Novinarka je nastavila razgovor s pitanjem zašto, na što je počeo nabrajati razloge.

- Lagala je o mnogim stvarima. Lagala je o varanju, nikada nije vodila računa o djeci, stalno je bila van kuće, stalno je radila, radila, radila... Ja sam se bavio i kućnim poslovima, prao sam suđe, kuhao... - kazao je Slobodan ravnodušno.

U trenutku ubojstva, njegov trinaestogodišnji sin ga je pronašao pored majke koja je bila cijela u krvi.

-Zabrinut sam za njega jako. Volio bih da nije vidio ništa od toga, ali je vidio. Ništa se od ovoga ne bi dogodilo da njen otac nije gurao nos u stvari koje ga se ne tiču. Sada djeca rastu i bez svog oca - kazao je Slobodan.

Reporterka ga je pitala da li je ovo ubojstvo bilo osveta Zvjezdaninoj obitelj, a on je odmah rekao kako nije obitelji već ocu. Što se krije iza cijele priče s njezinim ocem, nije želio otkriti, ali je kazao kako će on znati kada bude vidio vijesti.

Zvjezdanina sestra se isto oglasila oko slučaja, tvrdeći kako je Miljuš monstrum koji laže, a njihov otac divan čovjek koji je uvijek pomagao Zvjezdani i Slobodanu.

Džeremaja Hamilton, Zvjezdanin bliski prijatelj i kolega, kazao je kako se intenzivno družio s Zvjezdanom i radio kao agent za prodaju automobila u protekle dvije godine.

-Vjerujem da je ona željela da bude što dalje od njega. Ponekad je dovodila i djecu na posao. Da nije bilo nje, ja nikada ne bih postao agent kakav sam danas. Znam da su pokrenuli postupak za razvod - ispričao je Hamilton.

Ključne riječi

Komentara 4

PA
Pajkoslava2
14:25 23.05.2019.

Džeremaja??????? Pa vi u VL stvarno imate velikih problema! ili ste uistinu nepismeni ili namjerno provocirate!

HU
hudarupa3
12:03 23.05.2019.

Čovjek je biće sklono fantazijama, fantazije su neobjašnjive i na neki način pomažu u prevazilaženju prave ili umišljene nrpravde, trauma i stresova, ubilačke fantazije su znak da neke osobe trebamo maknuti iz sebe ili preispitati svoj odnos i mišljenje o njima i o sebi, a ne da je trebamo fizički likvidirati jer tek tada će zapravo nevolja postići svoj cilj.

SC
schteff
11:48 23.05.2019.

pa šta ovi iz Večernjaka samo prepisuju tekstove iz blica i kurira ;...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije