Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekspresno razriješili ubojstvo

Ubio Prnjaka, tijelo mu bacio na TTTS pa zapalio BMW

Izgoreni BMW na parkiralištu pored zgrade PU Splitsko-dalmatinske
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
23.08.2018.
u 19:30

Za ubojstvo osumnjičen 27-godišnjak kojeg je jučer oko 9 sati u Omišu uhitila specijalna policija

Ni 24 sata od likvidacije Ante Prnjaka (36), čije je tijelo u srijedu u 7.39 nađeno na splitskom Transportno-trgovačkom terminalu (TTTS), policija je uhitila osumnjičenog za ubojstvo.

Riječ je o 27-godišnjaku kojeg su specijalci uhitili jučer oko 9 sati na području Omiša. Što je motiv ubojstva, još nije poznato, no policija je u kratkom vremenu složila mozaik zločina. U tome im je zasigurno pomoglo i to što su u srijedu oko 11 sati na području Tugara našli zapaljen BMW šibenskih registarskih oznaka, vlasništvo ubijenog Prnjaka.

Pregledom vozila i mjesta gdje je nađeno, prema pisanju 24 sata, našli su automatsku pušku kojom je Prnjak ubijen, a puška te tragovi nađeni u vozilu odveli su ih do počinitelja.

A on cijelu stvar očito nije baš najbolje isplanirao jer je policija doznala da je zvao majku tražeći da mu donese novac.

Primopredaja novca trebala je biti jučer u Omišu, a u tom je trenutku 27-godišnjak i uhićen. Pretpostavlja se da je Prnjaka, inače bivšeg vojnika koji je nečasno otpušten iz HV-a nakon što je osumnjičen za zloporabu droge, ubio u vozilu u Tugarima, a zatim njegovo tijelo odbacio na TTTS. Potom je pokušavajući prikriti tragove zapalio vozilo te pobjegao, no svoj bijeg očito nije pomno isplanirao.

Prnjak je bio uhićen lani u svibnju s još nekoliko osoba, a policija je kod njih pretragama našla dva i pol kilograma amfetamina, 44 grama kokaina i 364 grama marihuane. Prnjak je bio uhićen u Kljacima, a policija ga je dulje vrijeme tajno pratila zbog sumnje da se bavi preprodajom droge.

Inače, trebao je uskoro svjedočiti na sudu u Zlataru, gdje se zbog droge sudi A.L.

U kamionu A.L. nađen je kilogram amfetamina, i to nakon što ga je Prnjak zamolio da ga preveze u Njemačku radi kupnje vozila. Prnjak je ostao u Njemačkoj, a A. L. vratio se u Hrvatsku s drogom i uhićen je na granici. A. L. se branio da droga nije bila njegova.

Izgoreni BMW na parkiralištu pored zgrade PU Splitsko-dalmatinske

Izgoreni BMW na parkiralištu pored zgrade PU Splitsko-dalmatinske
1/5
Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
19:44 23.08.2018.

Naizgled nerješivo ubojstvo riješe u roku kraćem od 24 sata a očit slučaj poljudske svastike ostaje neriješen godinama.

UM
umnjak
21:33 23.08.2018.

Jel i ovaj bio jedan od suvlasnika Hajduka?

RE
Rex
21:42 23.08.2018.

Haha......tragovi nadjeni u spaljenom autu.....kome. vi lazete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije