Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitni dokazi

Prnjak je ubijen automatskom puškom, a zapaljen mu je i BMW

Zapaljeni BMW
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
23.08.2018.
u 14:02

Osumnjičenom su specijalci postavili zasjedu u Omišu te su ga priveli i vode ga u postaju

Albanac (27) koji je jutros nešto prije 9 sati u velikoj akciji splitske policije uhićen na autobusnom kolodvoru u Omišu ubio je Antu Prnjaka (36) automatskom puškom, najvjerojatnije u blizini Tugara i ostavio ga na splitskom Transportno-trgovačkom terminalu, doznaje se u policiji.

Kako Hina doznaje iz policijskih izvora, automatska puška kojim je počinjeno ubojstvo otkrivena je nekoliko sati nakon pronalaska mrtvog tijela nedaleko od protupožarnog puta Račnik kod Tugara.

Oružje je pronađeno kada su inspektori u civilu pozvani na očevid zapaljenog 15 godina starog BMW-a u vlasništvu ubijenog Prnjaka. Tražeći tragove na vozilu, policajci su pronašli pušku koja ih je uz rekonstrukciju cijelog događaja, ali i pretragu terena i operativni rad, dovela do uhićenog Albanca.

Zapaljeni BMW
1/5

Automatska puška tako je postala ključni dokaz i "okidač" da se krene u akciju hvatanja ubojice. Policija je, kako se doznaje, u akciju krenula nakon što su utvrdili da je zvao svoju majku kojoj je rekao da mu donese veću svotu novca na njen štand na omiškoj tržnici. Roditelji su mu novac navodno prikupili, no uskoro je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Ovo je jedna od najbrže riješenih likvidacija u Hrvatskoj, a u policiji ističu da su u roku od 24 sata uspostavili kontrolu na brojnim lokacijama. Iako u početku i nisu imali konkretne informacije o slučaju, suradnjom s ljudima na terenu i uz pomoć policijske tehnike ubrzo su došli do svih elemenata događaja nužnih za uhićenje ubojice.

Komentara 17

Avatar hrjosko
hrjosko
11:18 23.08.2018.

Mala zarada na voću pa proširili prodaju i na drogu! A ovaj bio dužan pa ga Albanac upucao?

DA
darkofu
14:15 23.08.2018.

nema nikakve štete,kako je živio tako je i oknčao.jedan diler i kriminalac manje

SM
san.martino
13:39 23.08.2018.

Siptari su se osilili u zadnje vrime,preuzet ce nam drzavu ukoliko ih sve ne istjeramo i pozatvaramo ! Nisu ni srbi ludi,treba te albanske mafijaše potjerati odakle su i dosli! U protivnom zazalit cemo vrlo brzo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije