Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Pronađeno mrtvo tijelo muškarca s ozljedama glave

Split: Na TTTS-u pronađen mrtav muškarac
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/3
22.08.2018.
u 18:07

Najvjerojatnije se radi o ubojstvu koje je počinjeno na nekom drugom mjestu, a tijelo ubijenog muškarca dovezeno je i ostavljeno na TTTS

Muškarac čije je tijelo pronađeno u srijedu ujutro na Trgovačko-transportnom terminalu Split (TTTS) je ubijen. Uočio ga je prolaznik koji je malo poslije 7.30 sati obavijestio policiju.

Kako je policija potvrdila Hini, radi se o 34-godišnjem hrvatskom državljaninu iz okolice Splita. Policija pokušava utvrditi je li s ubojstvom 34-godišnjaka povezan požar na BMW-u u Tugarama, koji je buknuo tri i pol sata nakon pronalaska tijela. Sumnja se da je muškarac ubijen i tim vozilom prevezen na Terminal.

Mediji pišu kako je ubijen diler koji je prošlog ljeta uhvaćen sa velikom količinom droge.

Pronađen je s vidljivim, teškim ozljedama glave, a kako se neslužbeno doznaje, na tijelu su mu uočene i prostrijelne rane iz vatrenog oružja.

Najvjerojatnije je ubijen na nekom drugom mjestu, a potom je tijelo tijekom noći dovezeno na prilazni put jedne hale u izgradnji na TTTS-u. Navodno je riječ muškarcu u dobi između 20 i 40 godina, krupnije tjelesne građe.

U blizini mjesta na kojem je pronađen nekoliko je nadzornih kamera.      

Ključne riječi

Komentara 10

WW
wwwcro
10:15 22.08.2018.

TTTS NDR NMS JJGF. jbt novinar mora ići ponovno u školu da nauči izvještavati o događajima ili promijeniti zanimanje...

TT
TTjac
19:09 22.08.2018.

A debila, pa lijepo piše kaj je ttts. Vi niste sposobni ni trolati, ništarije.

AR
Armagedon
13:31 22.08.2018.

pa je li ovaj piše telegram pa krati riječi jer se plaća ili članak za split i okolicu .... što je to TTTS .... gdje je to....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije