Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizaran slučaj

Ubila pa zazidala muža u Srbiji: 'Maćeha joj je pomagala iako nije ništa znala'

Novi Beograd: Policija sumnjala da se ispod mercedesa nalazi bomba, ali ipak je u pitanju lažna uzbuna
M.M./ATAImages/PIXSELL
04.07.2022.
u 17:29

- Toksikološkom analizom će se utvrditi je li Ivanu (40) ubojica, a prema dosadašnjim dokazima to je njegova supruga Biljana (38), dao neke tablete pa ga ubio nožem dok je spavao - kaže izvor.

Prošlog je tjedna slučaj ubojstva 40-godišnjeg Ivana Stojanovića i samoubojstva njegove supruge Biljane (38) potresao Srbiju.

Iz kuće u selu Veliko Trnjane u Srbiji, u kojoj je prije točno sedam dana nađeno tijelo Biljane Stojanović (38), koja se ubila trovanjem u šupi, a potom na dan njezinog sprovoda i tijelo njezinog supruga Ivana (40), zazidanog u zid, zaplijenjeno je više predmeta za koje se pretpostavlja da su korišteni u zločinu, navodi sugovornik iz istrage ovog slučaja za Telegraf.

- Kuća je zapečaćena. Izneseni su noževi, sjekire, sav alat... sve što se moglo koristiti u ubojstvu Ivana Stojanovića. Oko kuće su jake policijske snage jer je istraga još u tijeku - rekao je sugovornik koji radi na ovom slučaju. Također navodi da troje djece koje su Biljana i Ivan imali čuvaju susjedi.

- Biljanina maćeha je otišla kod svoje sestre, a djecu čuvaju susjedi koji su im daljnji rođaci - rekao je izvor.

Više javno tužiteljstvo u Leskovcu navelo je da, s obzirom na to da se još uvijek prikupljaju dokazi, svjedoci još nisu ispitani.

- Toksikološkom analizom će se utvrditi je li Ivanu ubojica, a prema dosadašnjim dokazima to je njegova supruga Biljana (38), dao neke tablete pa ga ubio nožem dok je spavao. Za sada nema dokaza da je itko drugi sudjelovao u zločinu - rekao je izvor Telegrafu.

Kako se vjeruje, Biljana je uvukla maćehu Stojanku u zločin, a da ona toga nije bila svjesna, piše Telegraf.

- Dok je Biljana zidala Ivanovo tijelo, Stojanka joj je navodno dodavala cigle, a da nije znala o čemu se radi. Vjeruje se da je Biljana i ranije skrivala razne predmete u zidove jer je strahovala da će je netko pokrasti... Tako je tada od Stojanke tražila da joj pomogne da zazida neke dragocjenosti - dodaje izvor.

Mnogi se pitaju zašto nitko iz obitelji nije reagirao na Ivanovo nejavljanje iz Rusije s obzirom na to da je Biljana pričala da je otišao tamo raditi.

Biljana je, kako su naveli Ivanovi roditelji Jovan i Ruža, rekla svima da se on vratio u Rusiju, a od tada je prošlo tri godine. Mještani su također vjerovali u tu priču. Međutim, tek sada je otkriveno da je zabilježen Ivanov ulazak u Srbiju prije tri godine, ali ne i izlazak. 

Njihovo troje djece, od kojih je jedna kći punoljetna, a druga maloljetna, i sin koji je najmlađi, dali su izjavu u policiji u kojoj su rekli što im je majka pričala cijelo vrijeme.

- Rekli su da im je ona govorila da otac nema telefon i da ih ne može zvati - rekao je izvor iz istrage za Telegraf.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ujakjure
Ujakjure
17:54 04.07.2022.

Što je čudno to je Srbija ?

DU
Deleted user
17:37 04.07.2022.

Leži Vučić na nudističkoj plaži, ispružio se pod suncobran, na njemu samo sunčane naočale. Priđe mu mali pas i lizne ga 10cm ispod pupka. Vučić ga nježno odgurne i kaže: – Ne preteruj, Nebojša…

DU
Deleted user
17:42 04.07.2022.

I sad se ti zeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije