Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovan Grbić Cule

Ubijen poznati diler kojem su marihuanu čuvali vukovi

vukovi
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
24.04.2014.
u 13:42

U kući u Rasavcima pokraj Prijedora u vrijeme ubojstva bila je Grbićeva supruga Marina i njihove dvije maloljetne kćeri

Poznati diler, 50-godišnji Radovan Grbić Cule sinoć oko 21 sat ubijen je iz automatske puške ispred svoje kuće u BiH, piše Dnevni Avaz.

U kući u Rasavcima pokraj Prijedora u vrijeme ubojstva bila je Grbićeva supruga Marina i njihove dvije maloljetne kćeri. Grbić je bio poznat kao opasan čovjek, a posljednji put je uhićen početkom veljače ove godine kada je zajedno s bratom Željkom "pao" zbog 22 kilograma marihuane. U pritvoru je proveo samo mjesec dana jer je odgovornost za "travu" preuzeo njegov mlađi brat Željko. Ubijeni je imao popriličan zatvorski staž. Kao tjelohranitelj Milorada Milakovića ubio je rođaka Milanka Grbića, a teretio se i za razbojništvo 2006. godine.

Na posjedu braće Grbić policija je pronašla plantažu marihuane s više od tri tisuće stabljika. Zanimljivo je da je na imanju u odvojenim kavezima pronađeno je čak 150 pasa – čuvara, a za sigurnost su se brinula i dva vuka. Grbićevo tijelo oko 1 sat u noći prevezeno je u prijedorsku bolnicu, gdje će danas biti obavljena obdukcija.  

>>Hrvatska traži ubojicu policajca: 'Francuska nema novca da me izruči'

>>'Ubio mi je brata iako je sa mnom bio u svađi'

Komentara 4

1A
1A
10:35 30.04.2014.

Nadam se da pritom nijedan vuk nije stradao. Sto se tog dilera tice: svatko po zasluzi.

AU
Augustiner
16:15 24.04.2014.

Zašto svi ti "opasni" ljudi imaju špic name?? Ako je netko opasan..nema šta tražit na slobodi!! Gulag, zatvor, čelija, uvedite prisilni rad!! Nećeš radit 1 dan, 1 dan ti se zatvor produži!!

CA
cro army
13:19 25.04.2014.

Vijesti iz BiH a ne iz regije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije