Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom granične kontrole

U zračnoj luci u Njemačkoj uhićene četiri osobe, među njima i dvoje hrvatskih državljana

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
17.11.2022.
u 14:04

Policija ističe kako su obje osobe puštene na slobodu nakon što su platile kaznu u iznosu od 580 i 380 eura

Četvero putnika uhićeno je u Zračnoj luci Frankfurt-Hahn, a među njim je i dvoje hrvatskih državljana. Putnici su uhićeni tijekom granične kontrole, a o svemu je izvijestila njemačka policija. 

Dvoje hrvatskih državljana, koji su doputovali iz Zagreba, uhićeni su u petak, 4. studenog. Policija ističe kako su obje osobe puštene na slobodu nakon što su platile kaznu u iznosu od 580 i 380 eura za prometni prekršaj i prekršaj vezan uz imovinu, navodi Fenix magazin.

Uhićena je i 38-godišnja Latvijka koja je iz Njemačke putovala u Irsku. U listopadu 2020. godine, kažnjena je sa 600 eura zbog prometnog prekršaja. Puštena je na slobodu nakon što je platila taj iznos.

Ubrzo nakon nje, uhićen je i 41-godišnjak iz južne Azije koji je htio emigrirati u Italiju. Muškarac je kažnjen sa 600 eura zbog prekršaja vezanog uz imovinu.

VIDEO Apsurd u Srbiji: Šef klinike za odvikavanje od droga uhićen s heroinom u donjem rublju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije