Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalan napad

Zaprešićkog grobara premlatio drškom lopate: Uhićen mladić (26)

groblje
Pixabay/Ilustracija
17.11.2022.
u 11:25

Nakon dovršene istrage, kazneno je prijavljen i pritvoren zbog nanošenja teške tjelesne ozljede.

Nakon što je slučaj kriminalistički istražila, policija je pritvorila 26-godišnjaka koji je krajem listopada na zaprešićkom groblju prvo verbalno, a potom i drvenom drškom lopate napao te izudarao i teško ozlijedio 46-godišnjeg zaposlenika groblja.

Zagrebačka policija u četvrtak je izvijestila kako je napadač 27. listopada ujutro na groblju u Zaprešiću bez konkretnog povoda verbalno napao zaposlenika groblja, s čime je nastavio i kada se počeo odmicati od njega.

Nakon što je skočio na obližnju prikolicu, 26-godišnjak je iz nje uzeo lopatu te joj slomio drvenu dršku, kojom je nasrnuo na grobara i više puta ga izudarao po ruci.

Nakon dovršene istrage, kazneno je prijavljen i pritvoren zbog nanošenja teške tjelesne ozljede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije