Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah javite

Prepoznajete li ovog muškarca? Policija ga traži, prijetio je oružjem u trgovini i ukrao novac

PU krapinsko-zagorska
Foto: PU krapinsko-zagorska
1/3
17.11.2022.
u 11:56

Nepoznati muškarac koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela razbojništva starosti je oko 50 godina, visine oko 160 do 170 cm, jače tjelesne građe, koji je za vrijeme počinjenja kaznenog djela bio odjeven u tamniju odjeću, imao je crnu vunenu kapu na glavi, dok je preko lica nosio svijetlo plavu medicinsku masku

PU krapinsko-zagorska izvijestila je da je 8. studenoga nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju oružjem prodavačici u trgovini u Svetom Križu Začretje iz blagajne otuđio nekoliko tisuća kuna, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Policija intenzivno traga za počiniteljem navedenog kaznenog djela „Razbojništva“.

Nepoznati muškarac koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela razbojništva starosti je oko 50 godina, visine oko 160 do 170 cm, jače tjelesne građe, koji je za vrijeme počinjenja kaznenog djela bio odjeven u tamniju odjeću, imao je crnu vunenu kapu na glavi, dok je preko lica nosio svijetlo plavu medicinsku masku, na lijevoj ruci imao je rukavicu tamnije boje, a u desnoj ruci je držao vatreno oružje, navode u policiji.

Foto: PU krapinsko-zagorska

Poručuju da ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivaju ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese krapinsko-zagorska@policija.hr. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Komentara 12

IV
ivananda
12:23 17.11.2022.

Nije stavio masku na nos, a ide u pljačku. Dupli prekršaj!

VO
Votum
13:16 17.11.2022.

🎼 Ja nisam kockar ali guuubim 🎶🎶

HR
Hrvoje1980
13:57 17.11.2022.

Pa to je Mujo, od Štefa suseda mali..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije